16.30 ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΑΡΤ
Προϊστορία: 12-2-8
Πέρυσι: ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΑΡΤ 5-1
ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ: Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν περίμενε τόσο εύκολο απόγευμα απέναντι στην Στρομσγκόντσετ και το νικηφόρο εντός έδρας 4-0 τα λέει όλα. Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο έβαλε τις βάσεις, όντας μπροστά στο σκορ με 2-0 και τελείωσε την δουλειά με άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη. Η κατάλληλη ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση για την Χάουγκεσουντ, που έχει νέο εντός έδρας παιχνίδι, αυτή την φορά απέναντι στην Σταρτ. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εκτός ο μέσος Αντρέασεν (6 συμ.).
Εντός: 2-1-2
Γκολ: 9-16
Τελευταία 5: 2-1-2
ΣΤΑΡΤ: Στα κάτω της η Σταρτ και όλα δείχνουν ότι θα έχει μια δύσκολη και αγχοτική χρονιά στην μεγάλη κατηγορία. Το σχετικά ελπιδοφόρο της ξεκίνημα στην μεγάλη κατηγορία ανήκει στο παρελθόν, αφού έχει καταφέρει μα μαζέψει μόλις έναν βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3) και όπως ήταν λογικό βρέθηκε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στο πιο πρόσφατο της ματς έχασε με 2-1 εντός έδρας από την Σάρπσμποργκ και θα ήθελε πολύ να ρεφάρει με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Χάουγκεσουντ σήμερα. Τιμωρημένος ο φορ Χοφ (7 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 0-2-3
Γκολ: 13-18
Τελευταία 5: 1-1-3
Πρόταση στοίχημα: Οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα και μπορούν να οδηγήσουν την αναμέτρηση στα πολλά γκολ. Κρατάμε το over 2,5 και το 1,61 από την Bet8.

19.00 ΜΟΛΝΤΕ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ
Προϊστορία: 2-3-3
Πέρυσι: –
ΜΟΛΝΤΕ: Επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της απέναντι στην υποδεέστερη Μιοντάλεν και έφυγε νικηφόρα από την συγκεκριμένη έδρα με 3-0. Την αρχή έκανε ο Ελγιουνούσι στο 28′ για να ακολουθήσουν στην συνέχεια ο Φόρεν στο 53′ και Σβέντσεν στο 56′ και να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη. Επιστροφή στα τρίποντα μετά από δύο αγωνιστικές για τους πρωταθλητές, που έχουν μείνει οχτώ ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Πλήρης η αποστολή για σήμερα.
Εντός: 3-1-1
Γκολ: 24-12
Τελευταία 5: 2-1-2
ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ: Ο ενθουσιασμός της νεοφώτιστης Σάντεφιορντ έχει χαθεί πλέον, αφού δεν εξηγούνται οι πέντε απανωτές και στο σύνολο τους βαριές ήττες στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε μπροστά στα μάτια των οπαδών της με 3-0 από την Βαλερένγκα, ενώ πριν δύο αγωνιστικές είχε χάσει με 5-1 στο Ρόζενμποργκ. Έχει φύγει με κατεβασμένο το κεφάλο οχτώ φορές μέχρι στιγμής φέτος (2-0-8) και η χρονιά προμηνύεται αρκετά δύσκολη.
Εκτός: 0-0-5
Γκολ: 11-25
Τελευταία 5: 0-0-5
Πρόταση στοίχημα: Χαμηλός ο άσος και το over 2,5 και με δεδομένο ότι η Σάντεφιορντ μπορεί να σκοράρει σήμερα θα πάμε με το goal/goal και το 2,00 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση