20.00 ΓΚΕΦΛΕ – ΧΑΚΕΝ
Προϊστορία: 3-9-10
Πέρυσι: ΓΚΕΦΛΕ – ΧΑΚΕΝ 3-1
ΓΚΕΦΛΕ: Με άδεια τα χέρια έφυγε από το Έρεμπρο η Γκάφλε, χάνοντας με 1-0, γκολ που δέχθηκε στο 39′ της αναμέτρησης. Στην συνέχεια δεν βρήκε τους χώρους που θα ήθελε για να κάνει την ζημιά, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα (4-2-4). Του ύψους ή του βάθους η ομάδα του Σάντμπεργκ, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα της, όμως μπροστά στο κοινό της παραμένει ακόμη αήττητη (2-2-0). Λογικά δεν θα αντιμετωπίσει φέτος προβλήματα με την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Οι αμυντικοί Βίκστρεμ και Γιόνας Όλσον λείπουν από την προετοιμασία λόγω τραυματισμών.
Εντός: 2-2-0
Γκολ: 12-15
Τελευταία 5: 2-1-2
ΧΑΚΕΝ: Σερί ήταν και πάει για την Χάκεν, που σταμάτησε στις τρεις σερί νίκες. Μάλιστα έπεσε θύμα έκπληξης μέσα στο ίδιο της το «σπίτι» από την Φάλκενμπεργκ, χάνοντας με 2-0. Αιφνιδιάστηκε με το γκολ που δέχθηκε μόλις στο 5′, ενώ την στιγμή που πίεζε, η εστία της παραβιάστηκε και δεύτερη φορά στο 61′ για να της κοπούν για τα καλά οι ελπίδες. Η Χάκεν, που άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα και γενικά θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πίσω από την Γκέτεμποργκ έχει την καλύτερη αμυντική επίδοση με 10 γκολ παθητικό. Επιστρέφει από τιμωρία ο έμπειρος Ουρουγουανός αμυντικός Λουγκάνο (8 συμ.).
Εκτός: 3-1-1
Γκολ: 11-10
Τελευταία 5: 3-0-2
Προβλέψεις για το στοίχημα: Από ήττα προέρχονται οι δύο ομάδες, που είναι ικανές για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Πάμε με το under 2,5 και το 1,95 από την Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση