» » » » » » Γαλλία: Αγκαλιά με τον τίτλο η Παρί Σεν Ζερμέν


22.00 ΕΒΙΑΝ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Προϊστορία: 1-2-6
Πέρυσι: ΕΒΙΑΝ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1-2
ΕΒΙΑΝ: Οδυνηρή μπορεί να χαρακτηριστεί η εντός έδρας ήττα από την Ρεμς με 3-2, αφού ήταν η ομάδα που ήθελε να προσπεράσει στην βαθμολογία και να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Αντί αυτό, ένιωσε το πικρό ποτήρι της ήττας και του -4 από την σωτηρία πλέον, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Εξάλλου προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και έξι αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο, στο πιο κρίσιμο και καθοριστικό κομμάτι της σεζόν. Τιμωρημένος ο στόπερ Νούνκε (14 συμ./1 γκολ).
Εντός: 7-2-9
Γκολ: 38-57
Τελευταία 5: 0-1-4
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Τρομερή εμφάνιση επί της Νις και μετά από καιρό κέρδισε παιχνίδι της με μεγάλο σκορ και το υπέρ της 5-0 τα λέει όλα. Απλοποίησε τα πράγματα με το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και δεν εφησύχασε στο δεύτερο, πετυχαίνοντας ακόμη τρία τέρματα. Επέστρεψε έτσι άμεσα στα τρίποντα, μετά την ήττα από την Μπαστιά στην Κορσική με 1-0 και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της τρίτης θέσης, η οποία απέχει και πάλι στους δύο βαθμούς. Σαφώς για να έχει αυξημένες πιθανότητες για να την κατακτήσει θα πρέπει να πάρει το σημερινό ματς με την Εβιάν και αυτό που ακολουθεί με την Γκινγκάμπ. Αμφίβολος ο μέσος Χαμουμά (26 συμ./3 γκολ).
Εκτός: 6-7-5
Γκολ: 47-28
Τελευταία 5: 3-1-1
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Δύσκολα τα πράγματα για την Εβιάν, που πλέον καλείται να ρισκάρει ακόμη περισσότερο. Ότι πρέπει για την Σεντ Ετιέν, ώστε να βγάλει το διπλό και να επιβεβαιώσει το 2,12 της Interwetten.gr.


22.00 ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ
Προϊστορία: 10-8-15
Πέρυσι: ΛΙΛ – ΜΑΡΣΕΪΓ 1-0
ΛΙΛ: Τα έδωσε όλα στο εκτός έδρας ματς της Τουλούζ, όμως παρότι προηγήθηκε δύο φορές με Ρου (9΄) και Μπουφάλ (61΄), ένα μπλακ άουτ στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης επέφερε δύο γκολ και συνάμα την ήττα με 3-2. Έτσι έχασε την ευκαιρία να παραμείνει σε απόσταση βολής από την έκτη θέση, που υπό προϋποθέσεις να δώσει ένα εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου. Αρκετά απαιτητικό και το ματς που έρχεται σήμερα για την Λιλ απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Μαρσέιγ. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Γκεγιέ (31 συμ./3 γκολ).
Εντός: 11-5-5
Γκολ: 39-37
Τελευταία 5: 3-0-2
ΜΑΡΣΕΪΓ: Από την κόλαση στον παράδεισο η Μαρσέιγ, αφού εκεί που έχασε στο «Βελοντρόμ» από την Μονακό με 1-0, κρατούσε το καλό για το τέλος και ανέτρεψε την κατάσταση σε 2-1, με γκολ από Αγιού (80′) και Αλεσαντρινί (80′). Σπουδαία επικράτηση για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, που μείωσε στο -2 από την τρίτη Μονακό και θα τα δώσει όλα για μια θέση στο Champions League. Πάντως είναι αναγκασμένη να κάνει το 2/2 μέχρι το τέλος και να περιμένει στραβοπάτημα της από πάνω της. Αμφίβολη η συμμετοχή του μπακ Τζα Τζετζέ (32 συμ.).
Εκτός: 7-4-7
Γκολ: 69-42
Τελευταία 5: 2-0-3
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Όλα για όλα στο δύσκολο ματς με την Λιλ η Μαρσέιγ και δείχνει πλέον να είναι καλά αγωνιστικά. Μαζί της στο διπλό, που πληρώνει 2,37 στην Bet8.


22.00 ΛΙΟΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Προϊστορία: 20-16-10
Πέρυσι: ΛΙΟΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ 1-1
ΛΙΟΝ: Ανέλπιστη αρνητική έκπληξη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καέν, καθώς κανείς δεν περίμενε την ήττα με την έκταση του σκορ να φτάνει στο 3-0 από μια νεοφώτιστη ομάδα. Αναποτελεσματική μπροστά, ενώ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, ήταν όταν δέχθηκε τα δύο πρώτα γκολ, με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Επιστροφή στις ήττες μετά από πέντε αγωνιστικές και οι όποιες ελπίδες για τον τίτλο έκαναν… φτερά. Αμφίβολος ο μέσος Γκουργκίφ (17 συμ./3 γκολ).
Εντός: 14-2-2
Γκολ: 70-32
Τελευταία 5: 3-1-1
ΜΠΟΡΝΤΟ: Αποχαιρέτισε το «Σαμπάν Ντελμά» με νίκη, αφού του χρόνου θα αγωνίζεται στο νέο της γήπεδο. Έστω και δύσκολα και μάλιστα με ανατροπή, επικράτησε της Ναντ με 2-1, γυρνώντας το ματς με δύο τέρματα του Ρολάν στο 20′ και 69′. Έξανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης, ενώ έχει μαθηματικές ελπίδες ακόμη και για πιο ψηλά. Το έργο της πάντως απέναντι στην δεύτερη της βαθμολογιίας μόνο εύκολο δεν είναι. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του στόπερ Σανέ (21 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 5-6-7
Γκολ: 44-42
Τελευταία 5: 2-2-1
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Απογοητευμένη ίσως να εμφανιστεί εδώ η Λιόν, την στιγμή που η Μπορντό δεν έχει να χάσει και πολλά. Κρατάμε το goal/goal και το 1,80 από τον Stoiximan.


22.00 ΜΟΝΑΚΟ – ΜΕΤΣ
Προϊστορία: 10-7-10
Πέρυσι: –
ΜΟΝΑΚΟ: Είχε την ευκαιρία να τελειώνει σε μεγάλο ποσοστό με την τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά έκανε κακό φινάλε στο «Βελοντρόμ» με την Μαρσέιγ και έχασε με ανατροπή 2-1. Έτσι, το γκολ του Μουτίνιο μόλις στο 2ο λεπτό πήγε στράφι, αφού όλα άλλαξαν στο τέλος του παιχνιδιού. Έτσι, επέτρεψε σε Μαρσέιγ και Σεντ Ετιέν να την πλησιάσουν στην βαθμολογία, όμως όλα εξαρτώνται από την ίδια, αρκεί να κερδίσει την Μετς και την άλλη εβδομάδα στην Βρετάνη την Λοριάν. Τιμωρημένος ο μέσος Ντιράρ (25 συμ./2 γκολ) και τραυματίας ο αμυντικός Αμπντενούρ (18 συμ.).
Εντός: 7-9-2
Γκολ: 48-26
Τελευταία 5: 3-1-1
ΜΕΤΣ: Ο υποβιβασμός της «σφραγίστηκε» και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα με το βαρύ 4-0 από την Λοριάν εντός έδρας. Φάνηκε ότι αποδέχθηκε την μοίρα της σε αυτόν τον αγώνα, όντας πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα. Τρεις σερί ήττες έφεραν και το μοιραίο στην Μετς, που αν και προσπάθησε προς το τέλος, η διαφορά της με τις ομάδες που σώζονται παρέμεινε μεγάλη. Αρκετά δύσκολο και το σημερινό ματς με αντίπαλο την τρίτη Μονακό. Νοκ άουτ ο στόπερ Μιλάν (24 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-5-12
Γκολ: 30-55
Τελευταία 5: 1-1-3
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Λογικά θα επιστρέψει στις νίκες η Μονακό, αλλά αξία υπάρχει μονάχα στο over 2,5, που δίνεται στο 1,80 από την Mybet.



22.00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Προϊστορία: 11-12-11
Πέρυσι: ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1-1
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Έδειξε χαρακτήρα απέναντι στην καταδικασμένη Λανς και έστω στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε και ήταν η νίκη με 1-0. Στο 65′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Μουνιέρ να λυτρώνει την ομάδα του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, συνεχίζει να παλεύει για την έκτη θέση και να κυνηγά την Μπορντό, που έχει τρεις παραπάνω βαθμούς. Επίσης, χρειάζεται να κάνει την υπάρβαση σήμερα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, την Παρί Σεν Ζερμέν. Ποινή τιμωρίας για τον στόπερ Χιλτόν (35 συμ./3 γκολ).
Εντός: 11-2-5
Γκολ: 44-35
Τελευταία 5: 2-1-2
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Με τον Καβάνι σε έξαλλη κατάσταση, πετυχαίνοντας ακόμη τρία γκολ το τελευταίο χρονικό διάστημα, διέσυρε την Γκινγκάμπ εντός έδρας με 6-0 και πλέον είναι αγγαλιά με τον τίτλο. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν σοβαρεύτηκε στο τελευταίο και καθοριστικό κομμάτι της σεζόν και με ένα καλό σερί με εφτά διαδοχικές νίκες, άφησε έξι βαθμούς πίσω την δεύτερη Λιόν. Βελτίωση και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου έχει πανηγυρίσει τρία απανωτά διπλά. Τιμωρημένοι οι μέσοι Βεράτι (31 συμ./2 γκολ), Μότα (26 συμ.).
Εκτός: 8-7-3
Γκολ: 78-33
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Πιο άνετη πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν, την στιγμή που η Μονπελιέ θέλει βαθμούς. Δύσκολο παιχνίδι. Με ρίσκο στην ισοπαλία, που πληρώνει 4,09 από την Netbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση