» » » » » » Bundesliga: Τελικός παραμονής στην Στουτγάρδη


16.30 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Προϊστορία: 38-21-32
Πέρυσι: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-1
ΒΕΡΝΤΕΡ: Ήταν από νωρίς πίσω στο σκορ στο Ανόβερο, αλλά πίεσε στην επανάληψη και κατάφερε τουλάχιστον να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 78′ με τον Γιουνούζοβιτς στο 1-1-1. Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο της στις τέσσερις αγωνιστικές και η πέμπτη πλέον Άουγκσμπουργκ απέχει στους τρεις βαθμούς. Στόχος της ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και σημαντικό τεστ αν μη τι άλλο σήμερα απέναντι στην αξιόλογη φέτος Γκλάντμπαχ. Τραυματίες οι αμυντικοί Γκαρσία (24 συμ.), Καλντιρόλα (7 συμ./1 γκολ), Γκάλβεθ (19 συμ./1 γκολ) και οι μέσοι Λόρεντσεν (2 συμ./1 γκολ), Κρόος (25 συμ.).
Εντός: 8-4-4
Γκολ: 48-60
Τελευταία 5: 2-2-1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Είναι η χρονιά της φέτος, αφού πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και έχει βάλει… πλώρη για την δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα. Καταρχάς άφησε στους πέντε βαθμούς πίσω με το εκπληκτικό 3-0 επί της Λεβερκούζεν, σκοράροντας όλα τα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με Κρούσε (50′), Χέρμαν (81′) και Τραορέ (88′). Στις 12 αγωνιστικές το αήττητο της ομάδας του Λουσιάν Φαβρ, που έχει να χάσει από τις 6 του Φλεβάρη. Παραμένει εκτός ο στόπερ Στραντσλ (19 συμ.).
Εκτός: 6-6-4
Γκολ: 50-23
Τελευταία 5: 4-1-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια της αγωνιστικής. Σοβαρή αμυντικά η Γκλάντμπαχ και θα πάμε με ρίσκο στο under 2,5 και το 2,35 από την Goalbet.


16.30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Προϊστορία: 8-9-19
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-1
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Επιτέλους νίκη για τους «λύκους», που επέδειξαν την ανωτερότητα τους και πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Πάντερμπορν με 3-1. Από τα πρώτα 25 λεπτά μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρη σε γκολ από Κλόζε και Ντοστ, με τον Ολλανδό φορ να σκοράρει και στο δεύτερο ημίχρονο ακόμη ένα τέρμα. Επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές και πλέον δίνουν μάχη με την Γκλάντμπαχ  για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δύσκολα να προλάβει ο μεσοεπιθετικός Χαντ (14 συμ./2 γκολ).
Εντός: 12-4-0
Γκολ: 68-35
Τελευταία 5: 2-2-1
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Σκόραρε στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων απέναντι στην Χέρτα, οπότε δεν θα μπορούσε να χάσει τη νίκη, που ήρθε εν τέλει με 2-0 εντός έδρας. Τα γκολ της ο Σούμποτιτς στο 9′ και ο Ντουρμ στο 47′. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία στην τελευταία τετράδα αγώνων για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που πλησίασε στο -3 από την πέμπτη Άουγκσμπουργκ. Επίσης, η Ευρώπη έχει εξασφαλιστεί, αφού βρίσκεται στον τελικό με την σημερινή της αντίπαλο, η οποία έτσι και αλλιώς θα αγωνιστεί του χρόνου στο Champions League. Τραυματίες οι μπακ Κιρχ (6 συμ.), Γκρόσκροϊτς (17 συμ.), ο μέσος Σαχίν (7 συμ./1 γκολ) και ο φορ Ράμος (18 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 4-4-8
Γκολ: 43-38
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Πρόβα τελικού κυπέλλου το συγκεκριμένο ματς, με την Βόλφσμπουργκ να θέλει να κρατήσει και την δεύτερη θέση. Με ρίσκο στον άσο και το 2,45 της Betshop.


16.30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Προϊστορία: 11-1-1
Πέρυσι: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2-3
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Κατά πάσα πιθανότητα θα αρκεστεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μετά την βαριά ήττα από την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας με 3-0. Παρότι, το ματς στο ημίχρονο ήταν 0-0, εντούτοις έχασε την συγκέντρωση της στο δεύτερο, δεχόμενη όλα τα γκολ της ήττας. Οι «ασπιρίνες» είχαν να χάσουν εδώ και 10 αγωνιστικές, όμως το σημαντικό είναι ότι όπως και να έχει θα δώσουν το παρών κατευθείαν στους ομίλους του Champions League την ερχόμενη περίοδο. Πάντα εκτός ο στόπερ Παπαδόπουλος (14 συμ./2 γκολ) και ο μέσος Κάστρο (20 συμ./2 γκολ).
Εντός: 9-6-1
Γκολ: 59-35
Τελευταία 5: 3-1-1
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Κακή αμυντικά στην Φρανκφούρτη, αφού η αντίπαλος της σκόραρε το ένα γκολ μετά το άλλο στο πρώτο ημίχρονο και όπως ήταν λογικό δεν θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα με 3-1. Το γκολ της μείωσης ο Φόλαντ στο 51′. Έχασε έτσι πολύτιμο έδαφος για τις θέσεις Ευρώπης, καθώς δεν έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί των δύο αγωνιστικών. Βαθμολογικά θα πρέπει να κάνει το 2/2 σε νίκες και στο τέλος να δει αν έχει καταφέρει τον στόχο της. Τιμωρημένος ο επιθετικός Φιρμίνο (32 συμ./6 γκολ) και τραυματίας ο στόπερ Ζιλέ (15 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 3-5-8
Γκολ: 47-52
Τελευταία 5: 1-1-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν έχουν να χάσουν τίποτα σήμερα οι δύο ομάδες και λογικά θα έχουμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση. Αναμενόμενο το 1,45 στο over 2,5 από την Novibet.


16.30 ΣΑΛΚΕ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ
Προϊστορία: 1-0-0
Πέρυσι: –
ΣΑΛΚΕ: Από το κακό στο χειρότερο η Σάλκε από όλες τις απόψεις. Νέα ήττα, αυτή την φορά από την Κολωνία εκτός έδρας με 2-0. Έπεσε πάνω σε μια πιο ψυχωμένη αντίπαλο και δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Γενναίες εκκαθαρίσεις αναμένονται στο ρόστερ, αφού ήδη οι μεσοεπιθετικοί Μπόατενγκ και Σαμ έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Σάλκε. Οι «βασιλικοί μπλε» έπεσαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν πάση θυσία τη νίκη σήμερα κόντρα στην Πάντερμπορν για να μην χάσουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μακροχρόνιες οι απουσίες της, επιστρέφει από τιμωρία ο φορ Χούντελααρ (26 συμ./9 γκολ).
Εντός: 9-5-2
Γκολ: 41-38
Τελευταία 5: 1-2-2
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: Κάθε βαθμολογική απώλεια θα την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση και η εντός έδρας από την Βόλφσμπουργκ με 3-1 την έριξε στο προτελευταία σκαλί της Μπουντεσλίγκα. Σε ένα ματς που έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και απλά πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Ρουπ στο 91′. Η ανάγκη της πλέον για το αποτέλεσμα είναι πολύ μεγάλη, οπότε δεν έχει καθόλου την πολυτέλεια να χάσει βαθμούς, ακόμη και στο σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Σάλκε. Τραυματίες ο μέσος Μέχα (18 συμ./3 γκολ) και ο επιθετικός Ντουκς (9 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 3-4-9
Γκολ: 30-62
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Αντίδραση αναζητά η Σάλκε και απέναντι στην Πάντερμπορν μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Ο άσος δίνεται στο 1,65 από την Mybet.


16.30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Προϊστορία: 37-21-44
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1-0
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Με περίσιο πάθος και αποφασιστικότητα έκανε αυτό που έπρεπε και επικράτησε εντός έδρας της Μάιντζ με 2-0. Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς, που έχασε αρκετές ευκαιρίες και δικαιώθηκε με γκολ από τους Ντιντάβι (66′) και Κόστιτς (79′). Δεν έχουν καταφέρει όμως τίποτα ακόμη η Σουηβοί και το πλέον καθοριστικό παιχνίδι είναι το σημερινό με το Αμβούργο. Εντός έδρας δείχνουν πολύ σοβαροί τελευταία, όπου μετρούν απολογισμό 3-2-0 στα πέντε πιο πρόσφατα. Κομπλέ η αποστολή.
Εντός: 4-4-8
Γκολ: 38-58
Τελευταία 5: 2-1-2
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ήθελε πολύ να κερδίσει την Φράιμπουργκ εντός έδρας και να ξεμπερδεύει σε μεγάλο ποσοστό με την παραμονή, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο, ακόμη και το ισόπαλο 1-1 κρίνεται θετικό. Αυτό διότι έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς και ενώ όλα έδειχναν ότι θα ηττηθεί, βρέθηκε και πάλι σαν λυτρωτής ο Κάτσαρ στο 91′ και έφερε το ματς στα ίσα. Με νύχια και με δόντια εκτός επικίνδυνης ζώνης η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία, που μια ήττα μέσα στην Στουτγάρδη σήμερα μπορεί να αποβεί καθοριστική. Παραμένει τραυματίας ο στόπερ Κλέμπερ (12 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 3-3-10
Γκολ: 22-48
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Καλύτερο πρόσωπο από την Στουτγάρδη και ειδικά εντός έδρας. Της δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον άσο και το 1,76 από την Championsbet.



16.30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Προϊστορία: 8-9-19
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2-1
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ο βαθμός στο Αμβούργο δεν την ικανοποίησε, αφού άνοιξε το σκορ 25′ και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στην εκπνοή και συγκεκριμένα στο 91′ για το τελικό 1-1. Είχε την ευκαιρία να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από την Πάντερμπορν, ένα αποτέλεσμα που ίσως καταδικάσει στο τέλος την Φράιμπουργκ. Εξάλλου, παραμένει ακόμη σε πολύ δύσκολο βαθμολογικό σημείο, ενώ έχει και το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Μπάγερν μπροστά της. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Εντός: 4-6-6
Γκολ: 33-44
Τελευταία 5: 0-3-2
ΜΠΑΓΕΡΝ: Πολύ δύσκολα να ανέτρεπε το εις βάρος της 3-0 από την Μπαρτσελόνα, όμως έφτασε σε μια νίκη γοήτρου στο Μόναχο με 3-2. Όσον αφορά την Μπουντεσλίγκα θα ήθελε να ολοκληρωθεί τώρα η σεζόν, αφού από καιρό έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Μάλιστα προέρχεται από ήττα εντός έδρας από την Άουγκσμπουργκ, καθώς υποχρεώθηκε από νωρίς να παίξει στο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Εδώ και καιρό εκτός οι στόπερ Μπαντστούμπερ (10 συμ.), Ντάντε (26 συμ.), ο μπακ Αλάμπα (19 συμ./2 γκολ) και οι εξτρέμ Ρόμπεν (21 συμ./17 γκολ), Ριμπερί (15 συμ./5 γκολ).
Εκτός: 11-3-2
Γκολ: 77-16
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο ματς, αφού η Φράιμπουργκ «καίγεται» για βαθμούς και η Μπάγερν είναι Μπάγερν. Καθόλου απίθανο το goal/goal και το 1,75 του Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση