» » » » » Τροποποίηση της νομοθεσίας τυχερών παιχνιδιών στην Δανία.


Οι Δανικές αρχές έχουν λάβει έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εισαγάγει μια σειρά τροποποιήσεων της ισχύουσας νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους νομιμοποίησης των καθημερινών fantasy sports.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Pokernews.com, η Δανία είναι πρόθυμη να επεκτείνει την αγορά τυχερών παιχνιδιών, μετά την καταγραφή σημαντικών αυξήσεων κατά τα τελευταία δύο χρόνια.
Όσον αφορά το νέο νομοθετικό πλαίσιο, τροποποιείται η νομοθεσία για να ενισχύσει τα υφιστάμενα μέτρα κατά του ξεπλύματος χρήματος, γίνεται τροποποίηση της φορολογίας που εφαρμόζεται σε αδειοδοτημένες εταιρίες στοιχημάτων και θα δημιουργηθεί μια νέα άδεια που θα έχει στόχο ειδικά τα καθημερινά fantasy sports.
Οι εταιρίες στοιχημάτων που παράγουν έσοδα άνω των KR100 εκατομμύρια (€ 13.400.000 / 15.000.000 δολάρια) θα πρέπει να πληρώσουν αυξημένο τέλος αδείας, ενώ θα υπάρχει πρόβλεψη μια χαμηλότερη αμοιβή.
Οι Δανικές αρχές δήλωσαν ότι η τροποποιημένη νομοθεσία θα μπορούσε να προσελκύσει νέες επιχειρήσεις στη χώρα και να βοηθήσουν στη δημιουργία νέων αγορών εντός της εγχώριας βιομηχανίας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση