» » » » » «Καθαρός» από χρέη ο ΠΑΟΚ


Ο μεγαλύτερος βραχνάς που ταλαιπωρούσε την σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ παύει να υφίσταται, αφού, ο Ιβάν Σαββίδης το μεσημέρι της Τρίτης (12/5) έδωσε διατραπεζικά 10.8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα χρέη του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, βάζοντας τέλος οριστικά σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, που έβαζε πολλά εμπόδια τον σύλλογο εδώ και χρόνια, ενώ τα παραστατικά των πληρωμών έχουν προσκομιστεί ήδη στην Εφορία.
Ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα βρεθεί λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 14.15 στα γραφεία της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης σε μία κίνηση συμβολισμού για να αναδειχθεί η ιστορική σημασία του γεγονότος  και μάλιστα θα κάνει και δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για το ζήτημα και την επόμενη μέρα της ομάδας που περιλαμβάνει πλάνο ανάπτυξης του Δικεφάλου με νέο αθλητικό κέντρο και νέα Τούμπα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τίτλο “Ελεύθερος ο ΠΑΟΚ”: “Μία ιστορική μέρα ξημέρωσε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από σήμερα ο βραχνάς των χρεών αποτελεί παρελθόν αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ολοκλήρωσε την αποπληρωμή τους. Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το 2012 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι “τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη. Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά”.
Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο βραχνάς των χρεών αποτελεί οριστικά παρελθόν! Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών που εκκρεμοδικούσαν και βάραιναν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη δεκαετία, εντάσσοντας την εταιρία στο πρόσφατο νομοσχέδιο που έδωσε τη δυνατότητα να αποπληρωθεί το σύνολο του χρέους.
Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της!”

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση