» » » » » » » Πλατινί: «Ο Μπλάτερ πρέπει να φύγει»


Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, δήλωσε ξεκάθαρα την υποστήριξή του στον πρίγκιπα της Ιορδανίας, Άλι μπιν αλ Χουσεΐν, στην προσπάθεια που κάνει για να εκθρονίσει τον Σεπ Μπλάτερ από τον προεδρικό θώκο της ΦΙΦΑ.
Σε συνέντευξή στη γαλλική L’Equipe, o πρώην θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου, δήλωσε ότι ο Μπλάτερ του είχε πει ψέματα 4 χρόνια πριν, όταν του είχε υποσχεθεί ότι αυτή η τετράχρονη θητεία του θα είναι και η τελευταία σαν πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
«Μας είχε ζητήσει προσωπικά να τον στηρίξουμε στην προηγούμενη προσπάθεια του, η οποία μας είχε υποσχεθεί ότι θα είναι η τελευταία του θητεία».
«Έχω το άσχημο συναίσθημα ότι έδωσα την υποστήριξη μου, που στηρίχθηκε σε ένα ψέμα».
«Θα πρέπει να είσαι ικανός δώσεις την σκυτάλη της εξουσίας την κατάλληλη στιγμή και να μην προσπαθείς να την κρατήσεις με κάθε κόστος».
«(Ο Μπλάτερ) δεν μένει γιατί έχει να ολοκληρώσει μία δουλειά ή γιατί έχει σκοπό να εκτελέσει κάποια μεγάλα έργα για τη ΦΙΦΑ. Όχι. Μένει γιατί φοβάται για το τι του επιφυλάσσει το μέλλον, έχοντας αφιερώσει τη ζωή του στη ΦΙΦΑ στο σημείο που έχει ταυτιστεί με αυτή».
Ο Πλατινί δήλωσε επίσης ότι είναι η κατάλληλη ώρα να έρθει νέο αίμα στη ΦΙΦΑ και ότι ο πρίγκιπας Άλι είναι ο καλύτερος για τη δουλειά.
Ο Ιορδανός πρίγκιπας είναι ο μοναδικός υποψήφιος που παρέμεινε στη διεκδίκηση της θέσης του προέδρου της ΦΙΦΑ, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Πορτογάλου Λουίς Φίγκο και του Ολλανδού Μίκαελ φαν Πράχ.
***Δείτε εδώ τις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα
Έχει καταφέρει να μαζέψει αρκετή υποστήριξη από διάφορα στρατόπεδα, αλλά και πάλι ο Μπλάτερ φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τη θέση για 5η θητεία, παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν κατά καιρούς, ειδικά στο τελευταίο Μουντιάλ στη Βραζιλία, για τον τρόπο που διαχειρίζεται μία από τις πιο ισχυρές οργανώσεις σε αθλητικό επίπεδο σε όλο τον κόσμο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση