» » » » » » Σούπερ Λιγκ: Εξασφαλίζουν την πρωτιά οι πράσινοι


20:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ
Προϊστορία (από 1994): 32-6-16
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Θεαματική η άνοδος στην απόδοση για τους πράσινους, που πέρασαν για δεύτερη φορά με νίκη από την Τούμπα, επικρατώντας δίκαια του ΠΑΟΚ με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Ταυλαρίδης στο 43’, με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Νάνου. Απειλήθηκε ελάχιστα, ενώ από την πλευρά του κατά περιόδους έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, με μεγάλη διαφορά όσον αφορά τη φυσική κατάσταση και το passing game σε σχέση με τους γηπεδούχους. Μεγάλη συμμετοχή και το φορμάρισμα του Νίνη, που δείχνει να αναγεννήθηκε. Πλέον είναι με το 1,5 πόδι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το +7 από τον ΠΑΟΚ δεν καλύπτεται. Και λογικά θα το επισημοποιήσει και σήμερα. Τρία στα τρία κόντρα στον ΠΑΟΚ φέτος. Απέκτησε τον Γερμανό δεξιό μπακ της Πάντερμπορν, Γενς Βέμερ. Εκτός ο αριστερός μπακ Χουχούμης (14 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Τριανταφυλλόπουλος (19 συμμ./1 γκ.), ο εξτρέμ Κλωναρίδης (29 συμμ./3 γκ./8 ασίστ) και ο επιθετικός Πέτριτς (29 συμμ./7 γκ./5 ασίστ).
Τελευταία 5: 4-1-0
ΠΑΟΚ: Δεν μπόρεσε να πιάσει την απόδοση του Παναθηναϊκού, που τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα μετά από 7 αγώνες, με εξαίρεση ελάχιστες εκλάμψεις στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο ρυθμός είχε πέσει και ούτε με την είσοδο του Αθανασιάδη μπόρεσε να φανεί απειλητικός, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε με ενοχλήσεις 20 λεπτά μετά την είσοδό του. Η διαφορά με τον Παναθηναϊκό δε φαίνεται να καλύπτεται, ενώ με την εικόνα που έχει δεν είναι τίποτα σίγουρο και ο κίνδυνος να χάσει τη 2η θέση είναι παραπάνω από ορατός. Και κανείς στον ΠΑΟΚ δε θα θέλει να δει την ομάδα να ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον Ιούλιο. Αποχώρησε για το Κόπα Αμέρικα ο κεντρικός μέσος Νομπόα (17 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Σκόνδρας (26 συμμ./2 γκ./6 ασίστ) και ο επιθετικός Αθανασιάδης (). Εκτός ο κεντρικός μέσος Γκολάσα (24 συμμ.) και ο εξτρέμ Μακ (28 συμμ./7 γκ./5 ασίστ). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Τζιόλης (23 συμμ./3 ασίστ).
Τελευταία 5: 1-3-1
Προβλέψεις στοιχημάτος: Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ ανώτερος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σήμερα μπορεί να κάνει «καρέ» νικών κόντρα στον Δικέφαλο, ο οποίος θα έχει σημαντικές απουσίες. Άσος στο 1.95 (Interwetten).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση