13.00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Προϊστορία: 11-6-4
Πέρυσι: ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 2-2
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Χωρίς να κοιτάζει ποιον έχει απέναντι της και αν τι κίνητρο έχει, είναι ικανή για όλα και κάπως έτσι κέρδισε μέσα στην έδρα της Γρανάδα με 2-1 και έσπρωξε για τα καλά την αντίπαλο της στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Το σκορ άνοιξε ο Σέρχιο Γκαρσία στο 45′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στην συνέχεια, βρήκε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με τον Πάκο Μοντανιές στο 84′ και πήρε τη νίκη. Η ομάδα της Βερκελώνης είναι στο -2 από την έβδομη θέση και γενικά δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, αν εξαιρεθεί η αναμενόμενη ήττα από την συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα. Τραυματίας ο αμυντικός Ματιόνι (4 συμ.).
Εντός: 8-5-4
Γκολ: 41-43
Τελευταία 5: 3-1-1
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Χωρίς άγχος και απέναντι στην Βαλένθια και της βγήκε σε καλό, αφού απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας εντός έδρας με 1-1. Επιθετική για ακόμη μία φορά, κατάφερε να προηγηθεί με τον Εμπάρμπα στο 19′, αλλά η αποβολή του Μορσίγιο στο 63′ έφερε και την ισοφάριση λίγα λεπτά αργότερα. Στην 11η θέση πλέον η Ράγιο, που είναι από τις πλέον αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας και αυτό την κάνει μερικές φορές άκρως επικίνδυνη. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μορσίγιο (11 συμ.). Τραυματίες ο αμυντικός Αμάγια (17 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Μπαπτιστάο (23 συμ./7 γκολ).
Εκτός: 6-1-10
Γκολ: 39-62
Τελευταία 5: 1-1-3
Προβλέψεις για το στοίχημα: Χωρίς το βαθμολογικό βάρος οι δύο ομάδες, είναι έτοιμες να μας χαρίσουν σκορ και θέαμα. Πιθανό το over 2,5 σε απόδοση 1,70 από την Goalbet.


20.00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΪΜΠΑΡ
Προϊστορία: 1-0-0
Πέρυσι: –
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Για άλλη μια φορά αντιμετώπισε προβλήματα εκτός έδρας και δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από το γήπεδο της Βαγιεκάνο, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 13′ και στην συνέχεια με αριθμητικό πλεονέκτημα ισοφάρισε το παιχνίδι με τον Παρέχο στο 66′ για να τελειώσει και αυτή με 10 ποδοσφαιριστές λίγο αργότερα. Έτσι, απέκτησε συγκάτοικο πλέον την Σεβίλλη στην τέταρτη θέση, αλλά τουλάχιστον μπροστά στο κοινό της είναι συνήθως αποτελεσματική. Αμφίβολοςο μπακ Μουστάφι (29 συμ./4 γκολ).
Εντός: 14-2-1
Γκολ: 61-26
Τελευταία 5: 2-2-1
ΕΪΜΠΑΡ: Την πήρε η κάτω βόλτα στο πιο ακατάλληλο σημείο της σεζόν, περίοδος που κρίνονται τα πάντα. Στο ματς της Τετάρτης με την Σεβίλλη γνώρισε την ήττα με 3-1, που ήταν και η τέταρτη διαδοχική. Νωρίτερα είχε χάσει και από την Αλμερία, ενώ σε αυτές τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει σκοράρει μόλις μια φορά. Πλέον ήρθε και πάλι σε δύσκολη θέση, αφού η επικίνδυνη ζώνη απέχει πλέον δύο βαθμούς, ενώ έχει να αγωνιστεί σήμερα στο «Μεστάγια» της ανώτερης Βαλένθια. Τραυματίας ο τερματοφύλακας Χάιμε (5 συμ.).
Εκτός: 4-4-9
Γκολ: 29-49
Τελευταία 5: 1-0-4
Προβλέψεις για το στοίχημα: Η Βαλένθια μπαίνει ορμητικά στο γήπεδο της και λογικα θα έχουμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση. Το over 2,5 πληρώνει 1,67 στην Bet8.gr

22.00 ΜΑΛΑΓΑ – ΕΛΤΣΕ
Προϊστορία: 4-0-3
Πέρυσι: ΜΑΛΑΓΑ – ΕΛΤΣΕ 0-1
ΜΑΛΑΓΑ: Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με την Θέλτα στο Βίγκο, κινδύνευσε αρκετές φορές και το πλήρωσε, δεχόμενη το γκολ της ήττας με 1-0 στο 90′. Ντεφορμάρισμα συνέχειας για την Μάλαγα, που αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και εφτά αγωνιστικές. Πλέον δεν έχει σίγουρη ούτε την έβδομη θέση της βαθμολογίας, στην οποία συγκατοικεί με την Μπιλμπάο. Πάντως, σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα, αφού υποδέχεται μια ομάδα στα μέτρα της, την Έλτσε. Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Καμάτσο (22 συμ./2 γκολ).
Εντός: 8-6-3
Γκολ: 36-40
Τελευταία 5: 0-2-3
ΕΛΤΣΕ: Μπορεί τα διοικητικά και τα οικονομικά προβλήματα να είναι αρκετά, ωστόσο το καθήκον της το κάνει στον αγωνιστικό χώρο και πλέον είναι οχτώ ολόκληρους βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε εντός έδρας την Λα Κορούνια με το χορταστικό 4-0, φροντίζοντας να κάνει το 2-0 από το πρώτο κιόλας 20λεπτο της αναμέτρησης. Σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό η Έλτσε, που η διοίκηση της ωστόσο καλείται να βρει μερικά εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την μεγάλη κατηγορία. Τραυματίες οι αμυντικοί Άνχελ (13 συμ.), Πελεγκρίν (7 συμ.).
Εκτός: 4-4-8
Γκολ: 31-57
Τελευταία 5: 3-0-2
 
Προβλέψεις για το στοίχημα: Το ματς για την Μάλαγα δεν θα είναι εύκολο, όμως λόγω έδρας είναι το φαβορί του παιχνιδιού. Ο άσος προσφέρεται στο 1,60 από την Netbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση