» » » » » » » Serie A: Κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι


19.00 ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ
Προϊστορία: 14-15-16
Πέρυσι: ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ 0-0
ΛΑΤΣΙΟ: Το κύπελλο έκανε… φτερά και παρότι είχε καλή εικόνα στον τελικό του «Ολίμπικο» με την Γιουβέντους, ηττήθηκε στην παράταση με 2-1 και το τρόπαιο κατέληξε στην αντίπαλο. Πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στο μεγάλο ντέρμπι που έχει μπροστά της με την συμπολίτισσα Ρόμα, καθώς με νίκη θα επανέλθει και πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που δίνει επευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Βέβαια, κουβαλάει απογοήτευση και κούραση από τον χαμένο τελικό της Τετάρτης. Τραυματίες ο αμυντικός Τσάνα (17 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Έντερσον (4 συμ./1 γκολ). Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός πορτιέρο Μαρκέτι (28 συμ.).
Εντός: 12-1-5
Γκολ: 66-34
Τελευταία 5: 2-2-1
ΡΟΜΑ: Δυσκολεύτηκε και πάλι, όμως πέτυχε το ζητούμενο, που ήταν η εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Ουντινέζε (2-1). Μάλιστα, έμεινε πίσω στο σκορ από λάθος του Μανωλά, όμως στην συνέχεια είχε αρκετές ευκαιρίες και σε δύο από αυτές γύρισε το παιχνίδι. Αρκεί να μην χάσει σήμερα από την μισητή Λάτσιο για να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφού στο τέλος υποδέχεται την αδιάφορη Παλέρμο. Σίγουρες οι απουσίες του στόπερ Καστάν (1 συμ.), ο μέσος Στρούτμαν (6 συμ.) και ο εξτρέμ Ζερβίνιο (24 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 8-6-4
Γκολ: 51-28
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ρώμη στα δύο για μια άκρως ισορροπημένη αναμέτρησης. Αποφεύγουμε να επιλέξουμε νικητή και πάμε μονάχα στο goal/goal και το 1,65 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση