» » » » » Κόπα Αμέρικα 1ος όμιλος: Για τη νίκη η Παραγουάη


ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ
Προϊστορία: 3-0-2
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και πήρε τον βαθμό από το μεγάλο φαβορί Αργεντινή, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο. Πιέστηκε αρκετά από τα πρώτα λεπτά, δεχόμενη το πρώτο στο 29’ μετά από λάθος στην άμυνα, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Σαμούδιο έκανε πέναλτι με το οποίο δέχτηκε το δεύτερο. Στο 60’ πάντως ο Βαλντέζ με τρομερό σουτ που βρήκε και στο δοκάρι μείωσε σε 2-1, συνέχιζε να απειλείται και τελικά στο 90’ο Μπάριος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Απόλυτη ικανοποίηση φυσικά για το αποτέλεσμα που την βάζει στο κόλπο για την πρόκριση, αρκεί να αποφύγει την ήττα σήμερα, ώστε να έχει το περιθώριο να κερδίσει την αδιάφορη Τζαμάικα στον τελευταίο αγώνα του ομίλου.
Τελευταία 5: 0-3-2
Τερματοφύλακες: Βιλάρ (Κόλο-Κόλο), Άντονι Σίλβα (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν), Αλφρέδο Αγκιλάρ (Γκουαρανί)
Αμυντικοί: ντα Σίλβα (Τολούκα), Σαμούδιο (Αμέρικα), Πάμπλο Αγκιλάρ (Αμέρικα), Μάρκος Κάσερες (Νιούελς Ολντ Μπόις), Πίρις (Ουντινέζε), Μπαλμπουένα (Λιμπερτάδ), Βαλντές (Σέρο Πορτένιο)
Μέσοι: Βίκτορ Κάσερες (Φλαμένγκο), Μαρτίνες (Αμέρικα), Ορτιγκόσα (Σαν Λορέντζο), Ορτίζ (Τολούκα), Ρομέρο (Ράσινγκ), Μολίνας (Λιμπερτάδ), Αράντα (Ολίμπια)
Επιθετικοί: Σάντα Κρουζ (Κρουζ Αζούλ), Βαλντέζ (Άιντραχτ Φρ.), Έντγκαρ Μπενίτες (Τολούκα), Μπάριος (Μονπελιέ), Ντερλίς (Βασιλεία), Μπομπαντίγια (Άουγκσμπουργκ)
ΤΖΑΜΑΪΚΑ: Δεν ήταν κακή στην πρεμιέρα με την Ουρουγουάη για τα δεδομένα της, αλλά και πάλι δεν απέφυγε την ήττα με 1-0, μετά από λάθος εκτίμηση των αμυντικών της σε στημένη φάση. Καλός ο κίπερ Κερ, συμμαζεμένη άμυνα και μεσαία γραμμή, λίγα πράγματα πάντως δημιουργικά και στην επίθεση. Ο Σάφερ φυσικά και ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιχτών του για την εικόνα τους σε ένα επίσημο κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, δηλώνοντας «περήφανος για την Τζαμάικα». Πέντε συνολικά οι αναμετρήσεις της με την Παραγουάη, όλες σε φιλικά (2-0-3), στα οποία κέρδισε στα δύο πιο πρόσφατα, αν και έγιναν το 2003 και 1999.
Τελευταία 5: 3-1-1
Τερματοφύλακες: Κερ (Σάρσμποργκ), Μίλερ (Σιριάνσκα), Τόμπσον (Πίτσμπουργκ)
Αμυντικοί: Χέκτορ (Ρέντινγκ), Μόργκαν (Λέστερ), Λάινγκ (Έντμοντον), Γκρέι (Γουότερχαουζ), Μαριάπα (Κρίσταλ Πάλας), Λόρενς (Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς), Τέιλορ (Χιούστον)
Μέσοι: Γκόρντον (Καρλσρούι), Μπαρνς (Χιούστον), ΜακΆνουφ (Λέιτον Όριεντ), Γουότσον (Ντάλας), Γκραντ ( – ), Όστιν (Λιντς), Ντόκινς (Ντέρμπι), ΜακΚλίρι (Ρέντινγκ)
Επιθετικοί: Μπράουν (Βαλερένγκα), Παρκς (Ισίντρο Μεταπάν), Μάτοκς (Βανκούβερ), Γουίλιαμς (Μοντέγκο Μπέι), Ότεϊ (Μοντέγκο Μπέι)
Προγνωστικά στοιχήματος: Συμπαθητική ομάδα η Τζαμάικα –όπως όλες οι αδύναμες ομάδες- πήρε και το χειροκρότημα στον αγώνα με την Ουρουγουάη, αλλά το επίπεδό της είναι χαμηλό. Η Παραγουάη είχε κάποια άσχημα διαστήματα με την Αργεντινή, αλλά έδειξε επίσης ότι διαθέτει ποιότητα και έχει την κατάλληλη ψυχολογία για να φτάσει στη νίκη σήμερα και να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Καλή περίπτωση ο άσος στο 1.75 (Betshop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση