» » » » Κόπα Αμέρικα 1ος όμιλος: Αμφότερες ελπίζουν στη νίκη


00:00 ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΒΟΛΙΒΙΑ
Προϊστορία: 12-11-5
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ: Προσπάθησε να κάνει τη ζωή της Χιλής δύσκολη, αλλά τελικά λύγισε στο δεύτερο μέρος, όταν και δέχτηκε δύο τέρματα, στο 67’ από πέναλτι και στο 84’ το δεύτερο. Είχε πάντως μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν σουτ του Ένερ Βαλέντσια βρήκε το δοκάρι πριν το δεύτερο τέρμα. Οι ισορροπίες του ομίλου πάντως και η εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια των ομάδων έδειξε ότι παρά την ήττα μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση. Αήττητος από τη Βολιβία στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους .Ο εξτρέμ Μορένο τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γκουστάβο Κιντέρο. Δεν προέκυψαν προβλήματα από τον πρώτο αγώνα για τον Κιντέρος, ο οποίος έχει μία μεγάλη πρόκληση, αφού είναι Βολιβιανός και θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, στο τιμόνι της οποίας είχε βρεθεί για περίπου δύο χρόνια (2010-2012).
Τελευταία 5: 1-1-3
Τερματοφύλακες: Ντομίνγκεζ (Κίτο), Αζκόρα (Ιντεπεντιέντε), Ντριρ (Έμελεκ)
Αμυντικοί: Βάλτερ Αγιόβι (Πατσούκα), Παρέδες (Γουότφορντ), Εράζο (Γκρέμιο), Ατσιλιέρ (Έμελεκ), Μπαγκί (Έμελεκ), Μίνα (Ιντεπεντιέντε), Πινέιδα (Ιντεπεντιέντε), Ναρβάεζ (Έμελεκ)
Μέσοι: Νομπόα (ΠΑΟΚ), Μοντέρο (Σουόνσι), Ιμπάρα (Φίτεσε), Κινιόνεζ (Έμελεκ), Καζάρες (Μπάνφιλντ), Γκονζάλες (Γουαδαλαχάρα), Λάστρα (Έμελεκ), Λαρέα (Λόγια)
Επιθετικοί: Χάιμε Αγιόβι (Γοδόι Κρουζ), Βαλέντσια (Γουέστ Χαμ), Μαρτίνεζ (Πούμας), Μπολάνιος (Έμελεκ)
ΒΟΛΙΒΙΑ: Πήρε ένα βαθμό στην πρεμιέρα με το Μεξικό (0-0) και παρότι έχει αρκετές αδυναμίες, ο αρχηγός της Ρόναλντ Ράλντες δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του είναι ικανή για να πάρει την πρόκριση. Η Βολιβία έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 15 τελευταία παιχνίδια της, ενώ δεν έχει προκριθεί από τους ομίλους από το 1997, όταν και είχαν φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Σορία.
Τελευταία 5: 1-2-2
Τερματοφύλακες: Σουάρεζ (Μπλούμινγκ), Κινιόνεζ (Μπολιβάρ), Πενιαριέτα (Πετρολέρο ντε Γιακουίμπα)
Αμυντικοί: Ράλντες (Οριέντε Πετρολέρο), Ροντρίγκεζ (Μπολιβάρ), Μάρβιν Μπεχαράνο (Οριέντε Πετρολέρο), Ζεντένο (Χορχέ Βίστερμαν), Εγκίνο (Μπολιβάρ), Ουρτάδο (Μπλούμινγκ), Μοράλες (Μπλούμινγκ), Κοϊμπρα (Μπλούμινγκ)
Μέσοι: Κάμπος (Μπολιβάρ), Τσουμασέρο (Δε Στρόνγκεστ), Εσκομπάρ (Δε Στρόνγκεστ), Βελζάγκα (Δε Στρόνγκεστ), Ντάνι Μπεχαράνο (Παναιτωλικός), Μιράντα (Μπολιβάρ), Λίζιο (Ο’Χιγκινς), Σμέντμπεργκ (Γκέτεμποργκ), Γκαμάρα (Μίλαν Πριμαβέρα)
Επιθετικοί: Μορένο (Τσανγκτσούν Γιατάι), Πεντριέλ (Μερσίν), Πένια (Οριέντε Πετρολέρο)
Προγνωστικά στοιχήματος: Η Βολιβία μας έδειξε λίγα πράγματα και η ποιότητα του Εκουαδόρ φαίνεται αρκετή για να κάμψη της αντίστασής της. Άσος στο 1.55 (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση