» » » » » Κόπα Αμέρικα 3ος όμιλος: Για μία νέα αρχή η Βραζιλία


00:30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ
Προϊστορία: 27-9-3
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Προσπάθησε να ξεπλύνει τη ντροπή για το πώς εμφανίστηκε στο Μουντιάλ που φιλοξένησε, όπου διασύρθηκε με 7-1 από τη Γερμανία και έχασε στο μικρό τελικό από την Ολλανδία και κάνει μία καλή προσπάθεια να βρει νέα ταυτότητα υπό τους οδηγίες του Ντούνγκα, ο οποίος ανέλαβε αμέσως μετά το Μουντιάλ. Ενθαρρυντικά τα δείγματα από τότε, αφού έχει κερδίσει και τα 10 φιλικά που έδωσε, είτε έπαιζε με όλα τα αστέρια της είτε όχι. Μεταξύ αυτών την Αργεντινή και τη Γαλλία, Κολομβία, Ισημερινός, Ιαπωνία, Τουρκία, Αυστρία, Χιλή και πιο πρόσφατα το Μεξικό (2-0) και την Ονδούρα (1-0). Ο Ντούνγκα μάλιστα δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αμυντική λειτουργία, αφού με το υλικό που έχει αυτό είναι και το δυνατότερο σημείο της. Ενδεικτικό ότι κράτησε το μηδέν στα 8 από τα 10 φιλικά που έδωσε υπό τις οδηγίες του. Υπάρχει αρκετή θέληση για διάκριση, αλλά κανείς δεν φαίνεται να έχει τον ίδιο ενθουσιασμό, μετά το περσινό φιάσκο. Γενικότερα υπάρχει μία αλλαγή στη φιλοσοφία της ομάδας. Πιο χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει καθαρόαιμος φορ στην αποστολή.
Τελευταία 5: 5-0-0
Τερματοφύλακες: Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Νέτο (Φιορεντίνα), Γκρόχε (Γκρέμιο)
Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μιράντα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νταβίντ Λουίζ (ΠΣΖ), Φιλίπε Λουίς (Τσέλσι), Μαρκίνιος (ΠΣΖ), Τιάγκο Σίλβα (ΠΣΖ), Γκέφερσον (Ιντερνασιονάλ), Φαμπίνιο (Μονακό)
Μέσοι: Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ντάγκλας Κόστα (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Ελίας (Κορίνθιανς), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Χόφενχαϊμ), Φρεντ (Σαχτάρ Ντονέτσκ), Έβερτον Ριμπέιρο (Αλ-Αχλί), Γουίλιαν (Τσέλσι), Φιλίπε Κουτίνιο (Λίβερπουλ), Κασεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης)
Επιθετικοί: Ντιέγκο Ταρντέλι (Σαντόνγκ Λουνένγκ), Νέιμαρ (Μπαρτσελόνα), Ρομπίνιο (Σάντος)
ΠΕΡΟΥ: Η απομάκρυνση του Σέρχιο Μαρκαριάν πριν περίπου 1,5 χρόνο και η αποτυχία να προκριθεί στο Μουντιάλ, την έβγαλε από τον καλό ρυθμό που είχε το προηγούμενο διάστημα και ακόμα ψάχνεται. Πότε με τους «καλούς» πότε όχι, έδωσε 11 φιλικά από τότε με απολογισμό 5-1-5. Στα δύο τελευταία πάντως δεν ήταν πολύ καλό (0-1 Βενεζουέλα, 1-1 Μεξικό), στα οποία καθοδήγησε την ομάδα ο Αργεντινός Ρικάρντο Γκαρέκα (πρώην Βελέζ, Παλμέιρας). Μεγάλο του όπλο η μεσοεπιθετική της γραμμή, εκεί όπου ανήκουν και τα 4 αστέρια της ομάδας, Φαρφάν, Γκερέρο, Βάργκας και ο γερόλυκος Πιζάρο, ο οποίος κλήθηκε κανονικά, παρότι πλησιάζει τα 37! Τρεις φορές έχει κερδίσει τη Βραζιλία, σε σύνολο 39 αγώνων (3-9-27)! Στο Κόπα Αμέρικα 1953 και 1975 και σε ένα φιλικό το 1985.
Τελευταία 5: 2-1-2
Τερματοφύλακες: Πένι (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Γκαλέσε (Χουάν Άουριτς), Λίμπμαν (Σέζαρ Βαγιέχο)
Αμυντικοί: Αντβίνκουλα (Σετούμπαλ), Ράμος (Χουάν Άουριτς), Γιοτούν (Μάλμε), Ζαμπράνο (Άιντραχτ Φρ.), Κεσπέδες (Χουάν Άουριτς), Ριόχας (Σέζαρ Βαγιέχο), Ρεκένα (Σέζαρ Βαγιέχο)
Μέσοι: Βάργκας (Φιορεντίνα), Μπαλόν (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Λομπατόν (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Ουρτάδο (Πάσος Φερέιρα), Ρεταμόζο (Ρεάλ Γκαρσιλάσο), Κέβα (Αλιάνζα Λίμα), Ασκούες (Μελγκάρ), Σάντσες (Ουν. Σαν Μαρτίν)
Επιθετικοί: Πιζάρο (Μπάγερν), Φαρφάν (Σάλκε), Γκερέρο (Φλαμένγκο), Καρίγιο (Σπόρτινγκ Λ.), Ρέινα (Λειψία)
Προβλέψεις στοίχημα: Η Βραζιλία μπορεί να έχει βελτιωθεί αμυντικά με τον Ντούνγκα, αλλά το Περού θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το μοναδικό της όπλο. Δεν περιμένουμε κάποια έκπληξη, αλλά ότι και να έρθει το βλέπουμε να έρχεται με γκολ-γκολ (2.05 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση