» » » » » » Δεύτερο «όχι» στην Μάντσεστερ Σίτι


Σε μεγάλο σήριαλ τείνει να εξελιχθεί το ζήτημα του Ραχίμ Στέρλινγκ και της μεταγραφής του και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη υπεραξία στην τιμή του ποδοσφαιριστή. Η δεύτερη προσφορά της Μάντσεστερ Σίτι στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ έπεσε στο… κενό, αφού οι «κόκκινοι» αξιώνουν περίπου 70.000.000 ευρώ για τον 20χρονο επιθετικό, με την Σίτι να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ συν 1.000.000 σε μορφή μπόνους.
Οι «πολίτες» προσέφεραν πριν λίγες ημέρες περίπου 35.000.000 στη Λίβερπουλ για τον παίκτη, με την Λίβερπουλ να λέει αρχικά το πρώτο όχι.
Τη δεδομένη στιγμή η περίπτωση του Άγγλου αποτελεί προτεραιότητα για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να φτάσει στο ποσό που ζητά η Λίβερπουλ. Βέβαια, όπως αναφέρει η βρετανική “Independent”, αναμένεται να «ξαναχτυπήσουν» την πόρτα της Λίβερπουλ με μια τρίτη πρόταση που θα φτάνει τα 55.000.000 συν κάποια μπόνους.
***Δείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα
Όσον αφορά τον Στέρλινγκ, δεν έχει κανένα ενδοιασμό να αλλάξει «στρατόπεδο», εφόσον η ομάδα ανταποκριθεί στις αποδοχές που ζητάει. Αν κρίνουμε όμως από τη στάση του στο ποσό που το προσέφερε η Λίβερπουλ (150.000 ευρώ), τότε η Μάντσετερ Σίτι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και σε αυτή την περίπτωση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση