20.00 ΟΝΤ – ΣΤΑΡΤ
Προϊστορία: 16-6-9
Πέρυσι: ΟΝΤ – ΣΤΑΡΤ 4-1
ΟΝΤ: Από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες, αλλά πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Τελευταίο της αποτέλεσμα, το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Σάντεφιορντ με 1-0, με τέρμα του Όσεαν στο 53′. Τρέχει αήττητο έξι αγωνιστικών (2-4-0) και αμέσως σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, ώστε να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο, λίγες αγωνιστικές πριν την συμπλήρωση του πρώτου γύρου. Σαφώς και απέναντι στην Σταρτ δεν έχει να φοβάται τίποτα. Λογικά επιστρέφουν ο εξτρέμ Νορντκβέλε (9 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Γιόνσεν (7 συμ./2 γκολ).
Εντός: 2-3-1
Γκολ: 18-13
Τελευταία 5: 2-3-0
ΣΤΑΡΤ: Είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Στρομσγκόντσετ εντός έδρας και δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 1-0. Δέχθηκε το μοραίο γκολ στο 70′ και δεν είχε απάντηση, έστω και για τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, το διπλό στο Χάουγκεσουντ πριν δύο εβδομάδες πήγε… στράφι, αφού έτσι και αλλιώς μετράει μόλις ένα τρίποντο στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έμεινε και εκτός κυπέλλου. Αναμενόμενα παραμένει χαμηλά και η ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ματς με την Οντ.
Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 15-19
Τελευταία 5: 1-1-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Οι δύο ομάδες δεν έχουν εύκολο το γκολ, ενώ και ο άσος πληρώνει πολύ λίγο. Ρισκάρουμε με το under 2,5 σε απόδοση 2,40 στην Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση