00.30 ΣΑΝΤΟΣ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ
Προϊστορία: 15-4-10
Πέρυσι: ΣΑΝΤΟΣ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 2-1
ΣΑΝΤΟΣ: Τα δύο γκολ του Ρικάρντο Ολιβέιρα και η ανατροπή σε 2-1 απέναντι στην Σάο Πάολο εκτός έδρας δεν ήταν αρκετά, αφού στο τέλος το ματς γύρισε και πάλι για να χάσει με 3-2. Έτσι έμεινε με μόλις ένα τρίποντο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (1-2-2), και σίγουρα δεν πραγματοποιεί το ξεκίνημα που θα επιθυμούσε. Πάντως φάνηκε να λύνεται επιθετικά και είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μαρκίνιος Γκάμπριελ (1 συμ.). Στο Κόπα Αμέρικα ο μέσος Βαλένσια (1 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ρομπίνιο (4 συμ./2 γκολ).
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 1-2-2
ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ: Άκρως ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ειδικά το προ ημερών εντυπωσιακό διπλό με 3-0 στην έδρα της Βάσκο Ντα Γκάμα έκανε μεγάλο… μπαμ. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και το ότι η αντίπαλος έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα και σκόραρε με Ντιέγκο (1′), Άλβες (39′) και Μπόργκες (78′). Αήττητη στην πρώτη πεντάδα αγώνων η Πόντε Πρέτα (3-2-0) και δεύτερη στον πίνακα της βαθμολογίας, όντας -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Παραναένσε. Εκτός ο φορ Ρίλντο (2 συμ.).
Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 11-5
Τελευταία 5: 3-2-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Μόνο νίκη θέλει η Σάντος, έχοντας απέναντι της την αήττητη Πόντε Πρέτα. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο και το 2,00 της Playbet.


00.30 ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ
Προϊστορία: 1-0-1
Πέρυσι: ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 3-0
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Απογοητεύει τους πάντες με την μέχρι πορεία της η Φλαμένγκο και ο μόλις ένας πόντος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (0-1-4), αποτυπώνει του λόγου του αληθές. Τα ξημερώματα της Παρασκευής ήταν πολύ κοντά στο να αποσπάσει τον δεύτερο της βαθμό στο πρωτάθλημα, όμως δέχθηκε γκολ στο 78′ από την Κρουζέιρο και γνώρισε την ήττα με 1-0. Αναμενόμενα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και η νίκη κόντρα στην Σαπεκοένσε αποτελεί μονόδρομος. Στο Κόπα Αμέρικα ο αριστερός μπακ Αρμέρο (2 συμ.), ο μέσος Κάσερες (2 συμ.) και ο φορ Γκερέρο. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Έβερτον (5 συμ./2 γκολ).
Εντός: 0-1-1
Γκολ: 6-10
Τελευταία 5: 0-1-4
ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ: Τρία στα τρία στην έδρα της η Σαπεκοένσε, με τελευταίο της «θύμα» η Τζόινβιλ με 2-0. Δυνατό πρώτο μισάωρο, όπου φρόντισε να σκοράρει και τα δύο της τέρματα στο παιχνίδι, με Ανανίας και Μπρούνο Σίλβα και εν’ συνεχεία να μην έχει κανένα πρόβλημα για τη νίκη. Μακριά από το γήπεδο της ωστόσο, μετράει δύο ήττες στις δύο πρώτες εξόδους της, ενώ θα αναζητήσει τον πρώτο της πόντο στο ματς με την Φλαμένγκο. Τραυματίες οι μέσοις Καμίλο (3 συμ.), Μάιλσον (1 συμ.).
Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία για την Φλαμένγκο να πετύχει την πρώτη της νίκη, αφού η Σαπεκοένσε δείχνει να είναι αποκλειστικά ομάδα έδρας. Στο 1,93 ο άσος από την Bet8.


04.00 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ
Προϊστορία: 15-5-10
Πέρυσι: ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ 1-0
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Βγήκε νικήτρια από το ντέρμπι με την Σάντος, κερδίζοντας εντός έδρας με 3-2. Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις στο σκορ, όμως το εύστοχτο χτύπημα πέναλτι του Σένι στο 85′ ήταν το γκολ, που έδωσε στο τέλος τη νίκη στην Σάο Πάολο. Μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών για την ομάδα του Κάρλος Οσόριο, που έτσι και αλλιώς έχει χάσει μόλις μια φορά μέχρι στιγμής (3-1-1). Επίσης, έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και έχει δεύτερο κολλητό εντός έδρας παιχνίδι, αυτή την φορά με την Γκρέμιο. Τραυματίες ο αμυντικός Τολόι (1 συμ.) και ο φορ Καρντέκ.
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 8-4
Τελευταία 5: 3-1-1
ΓΚΡΕΜΙΟ: Από νίκη προέρχεται και η Γκρέμιο και μάλιστα επί της Κορίνθιανς εντός έδρας με 3-1. Από το 5′ ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο της αναμέτρησης. Ολοένα και κερδίζει έδαφος στην βαθμολογία η Γκρέμιο, που έχει τον ίδιο ακριβώς απολογισμό με την σημερινή της αντίπαλο (3-1-1). Πάντως ακόμη δεν έχει διπλό στο πρωτάθλημα (0-1-1). Στο Κόπα Αμέρικα ο τερματοφύλακας Γκρόι (4 συμ.) και ο στόπερ Εράσο (2 συμ.). Τιμωρημένος ο μέσος Γουάλας (5 συμ.).
Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 8-7
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις και φέτος. Σκοράρουν συνεχώς και θα πάμε στο over 2,5 με 2,15 από την Betshop.


04.00 ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΤΖΟΪΝΒΙΛ: Χτυπητές αδυναμίες εμφανίζει σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές η Τζόινβιλ και αυτό αποτυπώνεται στον πίνακα της βαθμολογίας, όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση. Μόλις ένας πόντος ο απολογισμός της μέχρι στιγμής, ενώ έχει σκοράρει επίσης μία φορά. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες και δείχνει ότι θα έχει πολύ δύσκολη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία. Όπως βέβαια και το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την πάντα επικίνδυνη Κορίνθιανς. Παραμένει εκτός δράσης ο αριστερός μπακ Ροζέριο (3 συμ.).
Εντός: 0-1-1
Γκολ: 1-8
Τελευταία 5: 0-1-4
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών στο ξεκίνημα, διαδέχθηκε ένα ακόμη με δύο ήττες στην συνέχεια, αφού μετά την Παλμέιρας, έχασε τις προηγούμενες ημέρες και από την Γκρέμιο. Σε αυτά τα δύο ματς δέχθηκε και τα πέντε γκολ, που έχει στην πλάτη της ως παθητικό και το ζητούμενο στην ομάδα είναι να επανέλθει άμεσα στις νίκες και να μην επηρεαστεί αρνητικά. Σύμφωνα πάντως με την αντίπαλο που έχει απέναντι της έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει. Από τις απουσίες ξεχωρίζει το όνομα του διεθνή μέσου Ελίας (2 συμ.).
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν βλέπεται στο ξεκίνημα η Τζόινβιλ και σίγουρα η Κορίνθιανς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με το διπλό να πληρώνει 2,15 στην Netbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση