» » » » » » Προκριματικά Euro 1ος όμιλος: Μάχη πρωτοπόρων στο Ρέικιαβικ


19:00 ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΙΑ
Προϊστορία: 0-0-5
Α’ γύρος: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 3-1
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Μετά το βαθμό που πήρε στην πρεμιέρα των ομίλων με τη Λετονία δεν έχει καταφέρει τίποτα άλλο και έκλεισε τον πρώτο γύρο με 4 σερί ήττες και φαίνεται πως είναι το μεγάλο φαβορί για την τελευταία θέση του ομίλου. Ποιοτικά δεν έχει να αναδείξει κάτι αξιόλογο. Μετά την τελευταία ήττα από την Ισλανδία (0-3), έδωσε δύο φιλικά με Ρωσία και Μπουρκίνα Φάσο, με αμφότερα να λήγουν 0-0, παίζοντας με αρκετά αμυντικούς προσανατολισμούς. Δεν έχει βρει δίχτυα στα 3 τελευταία παιχνίδια του, που είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία του.
Τελευταία 5: 0-3-2
Τερματοφύλακες: Σιντενίκοφ (Ακτόμπε), Μποϊτσένκο (Ορντάμπασι), Ποκατίλοφ (Ακτόμπε), Τσίριν (Οκζέτπες), Έρικ (Αστάνα), Πλοτνίκοφ (Καϊράτ Αλμάτι)
Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Αμπντούλιν (Ορντάμπασι), Γκόρμαν (Καϊράτ Αλμάτι), Σόμκο (Αστάνα), Ένγκελ (Ίνγκολσταντ), Μαλέι (Ορντάμπασι), Βοροτνίκοφ (Ταράζ), Μιροσνιτσένκο (Ακτόμπε), Σουγιουμπάγεφ (Ορντάμπασι Σίμκεντ), Αχμέτοφ (Αστάνα), Μπεϊσεμπέκοφ (Αστάνα), Κουαντάγιεφ (Καϊράτ Αλμάτι)
Μέσοι: Σμάκοφ (Ιρτίς), Κουκέγεφ (Καϊράτ Αλμάτι), Νουργκαλίεφ (Ορντάμπασι), Κονισμπάγεφ (Αστάνα), Ισλαμχάν (Καϊράτ Αλμάτι), Τζοϊτσίεφ (Αστάνα), Ταγκιρμπέργκεν (Ακτόμπε), Νταραμπάγεφ (Καϊράτ Αλμάτι), Κοζμαμπερντί (Ταράζ), Λούνιν (Καϊράτ Αλμάτι), Ζουκόφ (Αστάνα), Ντοσμπαγκαμπέτοφ (Ταράζ), Κουάτ (Καϊράτ Αλμάτι), Μέρκελ (Γκρασχόπερ), Μουχουτντίνοφ (Ταράζ)
Επιθετικοί: Κιζνιτσένκο (Ακτόμπε), Νουσερμπάγεφ (Αστάνα), Στσέτκιν (Αστάνα), Μπουλέσεφ (Οκζετπές), Ζανγκισμπάγι (Αστάνα)
ΤΟΥΡΚΙΑ: Έκανε για ακόμα μία προκριματική διαδικασία κακό ξεκίνημα και με 5 βαθμούς είναι σε δύσκολη θέση. Η Τσεχία και η Ισλανδία δείχνουν να έχουν ξεφύγει βαθμολογικά (+8 και +7 αντίστοχα) και είναι αναγκασμένη να δώσει μάχη με την Ολλανδία για την 3η προνομιουχο θέση. Έδειξε καλά σημάδια στα τελευταία παιχνίδια της και αυτό δίνει κάποιες ελπίδες στον Φατίχ Τερίμ. Κέρδισε το Καζακστάν με 3-1 και πήρε 1-1 μέσα στην Ολλανδία, όπου ισοφαρίστηκε στο 92’. Έδωσε δύο φιλικά από τότε και κέρδισε Λουξεμβούργο (2-1) και πριν 4 μέρες τη Βουλγαρία άνετα με 4-0. Έχει το απόλυτο κόντρα στο Καζακστάν, κερδίζοντας και στις 5 μεταξύ τους αναμετρήσεις. Σε όλες εμφανίστηκε over, στα 3 από αυτά over 3,5.
Τελευταία 5: 3-1-1
Τερματοφύλακες: Μπαμπατσάν (Μπασακσεχίρ), Βουράλ (Εσκισεχίρσπορ), Ακιούζ (Άντανασπορ)
Αμυντικοί: Γκιονιούλ (Φενέρμπαχτσε), Μπαλτά (Γαλατάσαραϊ), Καγιά (Γαλατάσαραϊ), Καλντιρίμ (Φενέρμπαχτσε), Ποτούκ (Φενέρμπαχτσε), Αζίζ (Μπούρσασπορ), Εζμπαϊρακλί (Μπούρσασπορ), Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Τασντεμίρ (Μπούρσασπορ)
Μέσοι: Τουράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τοπάλ (Φενέρμπαχτσε), Ινάν (Γαλατάσαραϊ), Τερέ (Μπεσίκτας), Σαχάν (Μπεσίκτας), Τουφάν (Μπούρσασπορ), Εκιτσί (Τραμπζονσπόρ), Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν), Σεν (Μπούρσασπορ), Εζτεκίν (Γαλατάσαραϊ)
Επιθετικοί: Γιλμάζ (Γαλατάσαραϊ), Μπουλούτ (Γαλατάσαραϊ), Έρντινκ (Σεντ-Ετιέν), Ντεμίρ (Γκαζιάντεσπορ)
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Χωρίς περιθώρια αποτυχίας η Τουρκία κόντρα στο πολύ αδύναμο Καζακστάν. Διπλό (1.47 Stoiximan) και under (1.80 Stoiximan).

21:45 ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ
Προϊστορία: 1-0-3
Α’ γύρος: ΤΣΕΧΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 3-1
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Έχει ανεβεί επίπεδο τα τελευταία χρόνια και το δείχνει ακόμα περισσότερο σε αυτά τα προκριματικά, που με πολύ καλές εμφανίσεις είναι πολύ κοντά σε μία πρόκριση τελικής διοργάνωσης. Η μοναδική της ήττα ήρθε από τη σημερινή της αντίπαλο, στα υπόλοιπα κέρδισε Τουρκία, Λετονία, Ολλανδία και πιο πρόσφατα το Καζακστάν, χωρίς να δεχτεί γκολ από καμία τους. Στη 2η θέση σταθερά, στο -1 από την πρωτοπόρο Τσεχία και στο +5 από την Ολλανδία από την οποία φιλοξενείται στια αρχές του Σεπτέμβρη. Τελευταίος της αγώνας ήταν σε φιλικό με την Εσθονία, με την οποία έμεινε στο 1-1. Μία φορά υποδέχτηκε την Τσεχία (2001) και την είχε κερδίσει, αλλά έχει χάσει και στις άλλες τρεις συναντήσεις τους.
Τελευταία 5: 2-2-1
Τερματοφύλακες: Χαλντόρσον (Σάντνες), Γκουνλέιφσον (Μπρέινταμπλικ), Κρίστινσον (Χάμαρμπι)
Αμυντικοί: Σέβαρσον (Χάμαρμπι), Ράγκναρ Σίγκουρντσον (Κράσνονταρ), Άρνασον (Ρόδεραμ), Σκούλασον (Οντένσε), Ότεσεν (Ζιανγκσού), Τέοντορ Μπιάρνασον (Ράντερς), Γιόνασον (Οντένσε), Γιόνσον (Μπρέινταμπλικ)
Μέσοι: Γκουντγιόνσεν (Μπόλτον), Γκούναρσον (Κάρντιφ), Χάλφρεντσον (Βερόνα), Μπιρκίρ Μπιάρνασον (Πεσκάρα), Γκίσλασον (Κοπεγχάγη), Γκουντμούντσον (Τσάρλτον), Γκίφλι Πορ Σίγκουρντσον (Σουόνσι), Σιγκουργιόνσον (Σούντσβαλ)
Επιθετικοί: Σιγκπόρσον (Άγιαξ), Φινμπόγκασον (Σοσιεδάδ), Μπόντβαρσον (Βίκινγκ), Κιάρτανσον (Ζιανγκσού)
ΤΣΕΧΙΑ: Κάνει εξαιρετική πορεία, δείχνει πού σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα και είναι πού κοντά στο να φτάσει στην πρόκριση στα τελικά του Euro. Ακόμα και να μην κερδίσει σήμερα, αφού ακολουθούν δύο αγώνες τον Σεπτέμβριο με τις οποίους μπορεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση (Καζακστάν εντός, Λετονία εκτός). Υπάρχει πάντως πολύ καλό κλίμα και όλοι στην Τσεχία πιστεύουν ότι μπορεί να αποφύγουν την ήττα σήμερα. Σε πρόσφατο φιλικό πάντως έχασε από τη Σλοβακία με 0-1. Πολύ σημαντική η απουσία του καλύτερου επιθετικού της και πρώτου σκόρερ στο τσέχικο πρωτάθλημα Νταβίντ Λάφατα.
Τελευταία 5: 3-1-1
Τερματοφύλακες: Τσεχ (Τσέλσι), Βατσλίκ (Βασιλεία), Γκρίγκαρ (Τέπλιτσε), Χρούσκα (Μλάντα Μπόλεσλαβ)
Αμυντικοί: Μίχαλ Κάντλετς (Φενέρμπαχτσε), Σίβοκ (Μπεσίκτας), Λιμπέρσκι (Βικτόρια Πλζεν), Γκεμπρέ Σελασιέ (Βέρντερ), Σουτσί (Βασιλεία), Προχάτσκα (Βικτόρια Πλζεν), Καντεράμπεκ (Σπάρτα Πράγας)
Μέσοι: Ροσίτσκι (Άρσεναλ), Πλαζίλ (Μπορντό), Νταρίντα (Φράιμπουργκ), Κολάρ (Βικτόρια Πλζεν), Πιλάρ (Βικτόρια Πλζεν), Ντοτσκάλ (Σπάρτα Πράγας), Κρεϊτσί (Σπάρτα Πράγας), Βάτσα (Σπάρτα Πράγας), Κόπικ (Γιάμπλονετς), Κόβαρικ (Βικτόρια Πλζεν)
Επιθετικοί: Νέσιντ (Τσβόλε), Βάτσλαβ Κάντλετς (Άιντραχτ Φρ.), Σκόντα (Σλάβια Πράγας)
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ισλανδία και Τσεχία. Η απουσία του Λάφατα μας αποτρέπει από το γκολ-γκολ, που φαινόταν αρκετά πιθανό σε μία πρώτη ανάγνωση. Περιμένουμε προσεχτικές τις δύο ομάδες, οπότε δεν αποκλείουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο (2.00 Mybet).

21:45 ΛΕΤΟΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Προϊστορία: 0-0-2
Α’ γύρος: ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ 6-0
ΛΕΤΟΝΙΑ: Ο δεύτερος κομπάρσος του ομίλου μετά το Καζακστάν, με τέτοιους αντιπάλους το μόνο που κυνηγάει είναι να αποφύγει την τελευταία θέση. Μαθηματικά πάντως έχει ελπίδες, αλλά θα πρέπει να κερδίσει σήμερα την Ολλανδία και δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να πετύχει κάτι. Φάνηκε και από το 0-6 με το οποίο είχε χάσει στο Άμστερνταμ. Έχει τρία 1-1 στα 4 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη. Τελευταίος αγώνας της το 1-1 σε φιλικό κόντρα στην Ουκρανία. Στον όμιλο ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη, έχοντας τρεις ισοπαλίες με Καζακστάν, Τουρκία και Τσεχία. Αρχηγός της ομάδας ο αμυντικός του Εργοτέλη, Κασπάρς Γκορκς.
Τελευταία 5: 0-3-2
Τερματοφύλακες: Κολίνκο (Μπαλτίκα Καλίνινγκραντ), Βάνινς (Σιόν), Στέινμπορς (Γκόρνικ Ζαμπρζέ)
Αμυντικοί: Γκορκς (Εργοτέλης), Γκάμποβς (Σοκόλ Σαράτοφ), Μακσιμένκο (Φένλο), Σινελνίκοφς (Βέντσπιλς), Ντούμπρα (ΜΠΑΤΕ), Φρεϊμάνις (Γιελγκάβα), Γιαγκοντίνσκις (Χοβέρλα Ουζχόροντ)
Μέσοι: Βισνάκοφς (Σκόντο Ρίγα), Ζιγκάγιεφς (Βέντσπιλς), Φερτόφς (Κορόνα Κιέλτσε), Λάζντινς (Γιελγκάβα), Ζιούζινς (Μπαλτίκα Καλίνινγκραντ), Ταράσοφς (Γιαγκελόνια), Ικαουνίεκς (Μετζ), Ουλιμπάσεφς (Σπάρτακς Γιουρμάλα)
Επιθετικοί: Σάμπαλα (Γιάμπλονετς), Βισνάκοφς (Ρουχ Χορζόφ), Ράκελς (Κρακόβια), Καράσαουκς (Σκόντο Ρίγα)
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Αναμφίβολα δεν κάνει καλή πορεία και με μόλις δύο νίκες κόντρα στους αδύναμους του ομίλου Καζακστάν και Λετονία σε 5 αγώνες είναι στην 3η θέση και αρκετά μακριά από τις πρώτες δύο. Στόχος να μην έχει απώλειες σήμερα, ώστε να πάει στο ντέρμπι με την Ισλανδία μόνο για την νίκη. Στο τελευταίο φιλικό της την περασμένη εβδομάδα έχασε στο Άμστερνταμ από τις ΗΠΑ με 3-4 και ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο, όπου δέχτηκε τρία τέρματα. Δύο φορές αντιμετώπισε τη Λετονία. Στα τελικά του Euro 2004 (3-0) και στον πρώτο γύρο των προκριματικών (6-0). Αρκετές αλλαγές στην αποστολή, από την οποία ξεχωρίζουν οι απουσίες των Στροότμαν, Ρόμπεν, ντε Γιόνγκ. Έχει ηττητθεί και στις τρεις τελευταίες εξόδους της σε προκριματικά Euro.
Τελευταία 5: 2-1-2
Τερματοφύλακες: Σίλενσεν (Άγιαξ), Κρουλ (Νιούκαστλ), Φέρμερ (Φέγενορντ)
Αμυντικοί: φαν ντερ Βιλ (ΠΣΖ), Φλάαρ (Άστον Βίλλα), Μάρτινς Ίντι (Πόρτο), ντε Φράι (Λάτσιο), Γιάνμαατ (Νιούκαστλ), Βίλεμς (PSV), Μπρούμα (PSV), Ρέκικ (PSV)
Μέσοι: Σνάιντερ (Γαλατάσαραϊ), Μπλιντ (Μάντσεστερ Γιουν.), Βαϊνάλντουμ (PSV), Μέμφις Ντεπάι (Μάντσεστερ Γιουν.), Νάρσινχ (PSV), Κλάσι (Φέγενορντ), Πρόμες (Σπάρτακ Μόσχας), Μπεργκουίς (Άλκμααρ)
Επιθετικοί: φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γιουν.), Χούντελααρ (Σάλκε), Λενς (Ντιναμό Κιέβου), ντε Γιόνγκ (PSV)
Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Δεν περιμένουμε κάτι άλλο πέρα από το διπλό. Αλλά με την Ολλανδία να μην είναι στα καλύτερα της με τον Χίντινκ στον πάγκο θα ρισκάρουμε σε ένα χαμηλό σκορ. 2-3 γκολ στο 2.00 (Interwetten).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση