00.15 ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Προϊστορία: 15-9-5
Πέρυσι: –
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες βρίσκεται η Ρίβερ Πλέιτ, μετά το 1-1 στην έδρα της Γκουαρανί, αφού είχε κερδίσει στο «Μονουμεντάλ» με 2-0. Στο πρωτάθλημα, μάλιστα προέρχεται από το απίστευτο υπέρ της 5-1 επί της Ραφαέλα και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν. Τρέχει αήττητο έξι αγωνιστικών στην Αργεντινή και βρίσκεται μια ανάσα και συγκεκριμένα στο -3 από την πρωτοπόρο Μπόκα Τζούνιορς. Αναμένεται ευρύ ροτέισον.
Εντός: 4-4-0
Γκολ: 33-18
Τελευταία 5: 2-3-0
ΚΟΛΟΝ: Ολοένα και χειρότερα πηγαίναι η Κολόν, που αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές. Μπορεί να μετρούσε τέσσερις σερί ισοπαλίες, όμως επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 2-1 εντός έδρας από την Λανούς. Εξάλλου, έχει μόλις τρεις νίκες μέχρι στιγμής και συχνό αποτέλεσμα την ισοπαλία (3-9-5). Σαφώς και πολύ δύσκολο το έργο της σήμερα στην έδρα της φορμαρισμένης Ρίβερ Πλέιτ και για αγωνιστικά εκτός είναι ο μέσος Λεντέσμα (15 συμ.).
Εκτός: 1-5-3
Γκολ: 15-20
Τελευταία 5: 0-4-1
Προγνωστικά στοίχημα: Λογικό φαβορί η Ρίβερ Πλέιτ και ο άσος δίνεται στο 1,58 από την Goalbet.


01.30 ΛΑΝΟΥΣ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ
Προϊστορία: 1-0-0
Πέρυσι: –
ΛΑΝΟΥΣ: Πήρε τα πάνω της η Λανούς και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, για να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Σημαντικό διπλό στην έδρα της Κολόν Σάντα Φε, γυρίζοντας το παιχνίδι με Γκονζάλες στο 27′ και Αγιάλα στο 70′. Διεύρυνε το αήττητο της στις έξι αγωνιστικές, όμως μεγαλύτερη ώθηση της έδωσαν τα δύο διαδοχικά τρίποντα με Κολόν και Ραφαέλα. Στα μέτρα της και το σημερινό ματς με αντίπαλο την Ντεφένσα. Νοκ άουτ ο επιθετικός Ακόστα (14 συμ./3 γκολ).
Εντός: 3-3-2
Γκολ: 22-17
Τελευταία 5: 3-2-0
ΝΤΕΦΕΝΣΑ: Με ανατροπή κέρδισε και η Ντεφένσα, συγκεκριμένα την Νουέβα Σικάγο εντός έδρας με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39′, όμως μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και πέτυχε δύο γκολ με Ριβέρο και Σάβελιτς για να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα αυτοί οι τρεις βαθμοί, καθώς ήρθαν μετά από 12 ολόκληρες αγωνιστικές. Μακριά από την έδρα της έχει μόλις ένα διπλό στις εννιά πρώτες εξόδους της (1-4-4).
Εκτός: 1-4-4
Γκολ: 16-22
Τελευτάια 5: 1-2-2
Προγνωστικά στοίχημα: Σε πολύ καλή κατάσταση και απέναντι στην Ντεφένσα μπορεί να φτάσει στην τρίτη της διαδοχική νίκη. Ο άσος στο 1,75 από την Betshop.


03.30 ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Προϊστορία: 4-4-7
Πέρυσι: ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 0-1
ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα και νέο της επίτευγμα αποτελεί το διπλό στην έδρα της Μπάνφιλντ με 2-1. Μάλιστα, έμεινε πίσω στο σκορ σε αυτόν τον αγώνα, όμως «χτύπησε» στο δεύτερο ημίχρονο με Ζελεραγιάν και Λέμα, ώστε να γυρίσει… τούμπα το ματς. Δύο σερί τρίποντα έφεραν την Μπελγράνο μαζί με την Ρασίνγκ Κλουμπ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και με την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί σήμερα την πρωτοπόρο Μπόκα Τζούνιορς. Λείπει ο αριστερός μπακ Εσκουδέρο (13 συμ./3 γκολ).
Εντός: 6-0-3
Γκολ: 23-13
Τελευταία 5: 2-1-3
ΜΠΟΚΑ: Στο ντεμπούτο του Κάρλος Τέβες με την φανέλα της, επικράτησε με 2-1 της Κίλμες εντός έδρας και διατηρήθηκε μόνη πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας. Ένα ματς, που χάρισε και το πανέμορφο γκολ του Καλέρι το 53′, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Παλάσιος στο 27′. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Αρουαμπαρένα, που δείχνει πιο σοβαρή από ποτέ και πάει φουλ για τον τίτλο. Δύσκολη δοκιμασία σήμερα απέναντι στην επίσης φορμαρισμένη Μπελγράνο. Εκτός ο αριστερός μπακ Κολάσο (11 συμ.), ο χαφ Λοδέιρο (12 συμ./1 γκολ) και ο φορ Τσάβες (7 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 4-3-1
Γκολ: 28-12
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοίχημα: Αποτελεσματική πλέον η Μπόκα Τζούνιορς, που ανεβαίνει ένα σκαλί παραπάνω, έχοντας στις τάξεις της τον Τέβες. Με ρίσκο στο διπλό και το 2,39 από την Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση