17.00 ΣΑΝΤΟΣ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ
Προϊστορία: 1-1-0
Πέρυσι: –
ΣΑΝΤΟΣ: Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παλμέιρας και γνώρισε την ήττα με 1-0. Δέχθηκε νωρίς το γκολ και συγκεκριμένα στο 15′ και παρότι είχε αρκετό χρόνο να αντιδράσει, δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις όποιες ευκαιρίες της για την ισοφάριση. Μεσοβδόμαδα πάντως επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της Σπορτ Ρεσίφε για το κύπελλο και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι ορθώνει ανάστημα μόνο στο γήπεδο της. Τιμωρημένοι οι επιθετικοί Ρικάρντο Ολιβέιρα (14 συμ./8 γκολ) και Μπαρόλα (6 συμ.).
Εντός: 3-2-1
Γκολ: 17-22
Τελευταία 5: 1-0-4
ΤΖΟΪΝΒΙΛ: Δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά όχι τόσο εμφανή, ώστε να αφήσει πίσω της την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο τελευταίο της παιχνίδι, προηγήθηκε εντός έδρας της Πόντε Πρέτα στο 55′, όμως δεν απέφυγε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος για το τελικό 1-1. Παραμένει ουραγός και με εφτά γκολ ενεργητικό, διαθέτει μαζί με την Βάσκο Ντα Γκάμα την χειρότερη επιθετική επίδοση της κατηγορίας. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Εκτός: 1-1-5
Γκολ: 7-17
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Χαμηλός ο άσος, αλλά αρκετά πιθανός για την Σάντος, στο 1,50 από την Goalbet.


22.00 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ
Προϊστορία: 3-6-12
Πέρυσι: ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 0-0
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Από αγχωτική πρόκριση προέρχεται στο κύπελλο, αφού κέρδισε στα πέναλτι την Πόντε Πρέτα με 3-1 για να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Στο πρωτάθλημα πάντως πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και πέντε αγωνιστικές. Αναμενόμενα παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και μέσα σε όλα έρχεται και το πολύ δύσκολο ματς με την φορμαρισμένη και ανώτερη Κορίνθιανς. Τιμωρημένος ο μεσεπιθετικός Φλάβιο (7 συμ.).
Εντός: 2-2-2
Γκολ: 8-17
Τελευταία 5: 0-3-2
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Ούτε η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μινέιρο δεν μπήκε εμπόδιο στην φόρμα της, αφού βγήκε νικήτρια από το εντός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας με 1-0. Το γκολ ο Μάλκομ στο 42′ και με αυτό το τρίποντο την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 πόντους. Τέσσερις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων για την Κορίνθιανς (4-1-0), ενώ με οχτώ γκολ παθητικό διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Τιμωρημένος ο στόπερ Ζιλ (13 συμ.).
Εκτός: 3-2-2
Γκολ: 16-8
Τελευταία 5: 4-1-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Σοβαρή η Κορίνθιανς και δη στην άμυνα. Μπορεί να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της και το διπλό πληρώνει 2,60 στην Interwetten.gr


22.00 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ
Προϊστορία: 17-9-9
Πέρυσι: ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 2-0
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Το νικηφόρο της σερί σταμάτησε στις δύο αγωνιστικές, αφού γνώρισε την ήττα στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε με 2-0. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 34′, όμως παρότι πίεσε δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και η ήττα της «σφραγίστηκε» στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ψάχνει την σταθερότητα η Σάο Πάολο για να βρεθεί πάλι μια ανάσα από την κορυφή, από την οποία απέχει αυτή την στιγμή στους τέσσερις βαθμούς. Ποινή τιμωρίας για τον μέσο Γκάνσο (12 συμ.) και ο φορ Λουίς Φαμπιάνο (11 συμ./2 γκολ).
Εντός: 5-2-0
Γκολ: 20-14
Τελευταία 5: 2-1-2
ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Δεν μπόρεσε να κάνει το δύο στα δύο στα απανωτά εντός έδρας παιχνίδια, αφού μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Γκοϊας, ακολούθησε το 1-1 με αντίπαλο την Αβάι. Μάλιστα, μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Βινίσιους στο 14′, αλλά δεν είχε χρόνο να αντιδράσει στην ισοφάριση, που ήρθε στο 82′. Προσπαθούν να βελτιώσουν την βαθμολογική τους εικόνα οι πρωταθλητές, καθώς η 12η θέση που κατέχουν αυτή την στιγμή δεν είναι καθόλου τιμητική. Εκτός ο επιθετικός Ζοέλ (10 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-0-5
Γκολ: 13-12
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Το ντέρμπι της αγωνιστικής και όλα είναι πιθανά. Λόγω της έδρας θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στον άσο και το 2,00 από την Mybet.


00.30 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Προϊστορία: 8-7-10
Πέρυσι: ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ 3-1
ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ: Με δύο νίκες επί της Αμέρικα Νατάλ πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Φλουμινένσε με 2-1. Έφτασε μετά από τρεις διαδοχικές ήττες ξανά σε νικηφόρο αποτέλεσμα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το καλό της μομέντουμ και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τα δύσκολα όμως παιχνίδια έρχονται το ένα μετά το άλλο, αφού σήμερα υποδέχεται την φορμαρισμένη Παλμέιρας. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Κριστιάνο (11 συμ.).
Εντός: 2-2-3
Γκολ: 7-22
Τελευταία 5: 2-0-3
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Αγαπημένη συνήθεια της έγιναν οι νίκες, καθώς χωρίς να παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, ενώ την προηγούμενη αγωνιστικές, κέρδισεμε 1-0 την Σάντος εντός έδρας. Ένα τέρμα του Λεάντρο Περέιρα στο 15′ ήταν αρκετό όπως αποδείχθηκε, με την Παλμέιρας να φτάνει στο -4 από την κορυφή. Επίσης, μετρά πέντε νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, όπου διατηρεί το αήττητο (5-1-0). Τιμωρημένος ο στόπερ Αλμέιντα (3 συμ.).
Εκτός: 2-2-2
Γκολ: 22-10
Τελευταία 5: 4-1-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Σε καλή κατάσταση αμφότερες και όλα είναι ανοιχτά. Με πολύ ρίσκο θα πάμε στην ισοπαλία και το 3,05 της Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση