21.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καλύτερη τύχη από την περσινή θέλει να έχει ο Παναθηναϊκός, όπου είχε αποκλειστεί από μια άλλη Βελγική ομάδα, την Σταντάρ Λιέγης. Το σημαντικό για τους «πράσινους» είναι ότι διατήρησαν τον περσινό κορμό, πλην του στόπερ Σίντελφελντ, που πήγε στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όμως ενισχύθηκαν με τους αμυντικούς Θελάντερ, Σέρχιο Σάντσες, αλλά και τον πολύπειρο μέσο Εσιέν. Στα πέντε φιλικά της προετοιμασίας είχε δύο νίκες και τρεις ήττες, ενώ στην πρόβα τζενεράλε με την Ουντινέζε, ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1. Προπονήθηκε κανονικά ο τερματοφύλακας Στιλ, που αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο Εσιέν.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Μια ανάσα από τον τίτλο έφτασε πέρσι η Κλαμπ Μπριζ, όμως τα χάλασε όλα στα πλέι οφ και τελικά τερμάτισε δεύτερη. Έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο επίσημα ματς, χάνοντας με 1-0 από την Γάνδη στο Σούπερ Καπ, ενώ μπήκε με το αριστερό και στο πρωτάθλημα, όπου ηττήθηκε στην έδρα της Σιντ Τρούιντεν την περασμένη Παρασκευή με 2-1. Ξεχωρίζει η μεταγραφή του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Βάνακεν από την Λόκερεν, ενώ έφυγε με εφτά εκατομμύρια ευρώ για την Βαλένθια ο τερματοφύλακας Ράιαν και αντικαταστάθηκε με τον Μπολάτ, που όμως δεν υπολογίζεται για σήμερα.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προγνωστικά στοιχήματος: Με δύναμη την Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης και η Κλαμπ Μπριζ δεν είναι απροσπέλαστη. Με ρίσκο στον άσο και το 2,70 της Interwetten.gr.


21.00 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΣΑΧΤΑΡΤ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Τρέλανε κόσμο και ίσως συνεχίσει στο ίδιο… τροπάριο με τις μεταγραφές η Φενερμπαχτσέ, που απέκτησε μεταξύ άλλων τον στόπερ Κιάερ από την Λιλ, τον εξτρέμ Νάνι από την Σπόρτινγκ και τον φορ Φαν Πέρσι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κινήσεις που προκάλεσαν αίσθηση στην Ευρώπη και αναμένεται μια «Φενέρ» έτοιμη για την υπέρβαση στην Ευρώπη, που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια λόγω τιμωρίας, ενώ θέλει να επανέλθει και στο πρώτο σκαλί του Τούρκικου πρωταθλήματος. Πάντως, το εμπόδιο της Ουκρανικής Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν είναι και το πιο εύκολο που θα μπορούσε να της τύχει. Με Φερναντάο και Σόου κατά πάσα πιθανότητα στην επίθεση η ομάδα του Βιτόρ Περέιρα, ενώ δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμος ο φορ Φαν Πέρσι.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΣΑΧΤΑΡ: Μετά από αρκετά χρόνια παρέδωσε τα σκήπτρα στην Ντιναμό Κιέβο και από πρωταθλήτρια κατέληξε πέρσι δεύτερη. Αποτέλεσμα της κατάστασης που επικρατούσε στην περιοχή, αλλά και μερικών αποδεσμεύσεων στο έμψυχο δυναμικό. Πάντως, διαθέτει ακόμη αρκετά πλούσιο ρόστερ, ενώ στις μεταγραφές κινήθηκε κυρίως με Ουκρανούς ποδοσφαιριστές, συν τον επιθετικό Κάρλος Εντουάρντο από την Φλαμένγκο. Η κληρωτίδα πάντως της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια των μεταγραφών Φενερμπαχτσέ. Με όλους τους παίκτες στην διάθεση του ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προγνωστικά στοιχήματος: Μεγάλο παιχνίδι και το θέμα είναι αν οι μεταγραφές της Φενερμπαχτσέ θα αποδώσουν από το πρώτο κιόλας ματς. Προτιμότερο το goal/goal σε απόδοση 1,80 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση