» » » » » » Σουηδία: Άλμα τριάδας για Τζουργκάρντεν


20.00 ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ
Προϊστορία: 8-4-8
Πέρυσι: –
ΧΑΜΑΡΜΠΙ: Στο συναρπαστικό και εντυπωσιακό παιχνίδι με την Χάκεν έμεινε όρθια και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με 3-3. Έμεινε πίσω στο σκορ με 3-1, αλλά είναι τις λύσεις στην συνέχεια και έφερε το ματς στα ίσα. Σε καλό φεγγάρι η Χάμαρμπι, αφού είχε προηγηθεί η άνετη εντός έδρας νίκη επί της Φάλκενμπεργκ με 3-0, αποτελέσματα που της έδωσαν μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Μάλιστα, οι τέσσερις νίκες που έχει μέχρι στιγμές στο πρωτάθλημα, είναι όλες μπροστά στο κοινό της (4-1-2). Τιμωρημένος ο μέσος Σόλχεϊμ (14 συμ./1 γκολ), που είναι και η μοναδική απώλεια για το παιχνίδι απέναντι στην δεύτερη αξιόλογη.
Εντός: 4-1-2
Γκολ: 22-23
Τελευταία 5: 1-3-1
ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ: Παρότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Γκέτεμποργκ στο εντός έδρας ντέρμπι, εντούτοις έφερε το ματς στα ίσα με Κούγιοβιτς στο 27′ και Φράνσον στο 79′ και έσωσε τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας. Σημαντικό το γεγονός, που διατήρησε το αήττητο για 12ο σερί ματς σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, ενώ παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και αρκετά κοντά στην πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ. Ποινή τιμωρίας για τον αμυντικό Σιέλουντ (15 συμ.).
Εκτός: 3-3-1
Γκολ: 27-17
Τελευταία 5: 2-3-0
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και όλα είναι πιθανά. Πιο πολύ όμως το goal/goal σε απόδοση 1,62 από τον Stoiximan.


20.05 ΕΡΕΜΠΡΟ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Προϊστορία: 8-6-17
Πέρυσι: ΕΡΕΜΠΡΟ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ 0-1
ΕΡΕΜΠΡΟ: Δεύτερη κολλητή ισοπαλία απέναντι στην πρωταθλήτρια Μάλμε, αφού μετά το εκτός έδρας 2-2, ακολούθησε το 1-1 στο γήπεδο της. Σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται μέχρι στιγμής η Έρεμπρο και κυρίως βαθμολογικά, αφού παραμένει δεύτερη από το τέλος, ενώ έχει ακόμη ένα ντέρμπι μπροστά της, αυτή την φορά με αντίπαλο την Τζουργκάρντεν. Μετρά πέντε ισοπαλίες στα έξι τελευταία για το πρωτάθλημα, όπου δεν κερδίζει σε αυτό το διάστημα. Δεν αναφέρονται απουσίες.
Εντός: 2-4-2
Γκολ: 13-27
Τελευταία 5: 0-4-1
ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: Απώλεια που δεν θα είχε στο πρόγραμμα της, αυτό το 0-0 απέναντι στην Ατβίνταμπεργκ και μάλιστα εντός έδρας. Είχε ευκαιρίες στο ματς και την κατοχή της μπάλας, όμως όλα αυτά δεν έφτασαν, ώστε να της δώσουν το γκολ της νίκης. Συμπλήρωσε πάντως 13 αγώνες αήττητη, ενώ δεν δέχεται γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αρκετά ικανή δείχνει φέτος και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, με απολογισμό 4-3-1 στις οχτώ εξόδους της. Νοκ άουτ μέχρι τέλους της σεζόν ο πολύτιμος μέσος Ρατεντίνατς (14 συμ.).
Εκτός: 4-3-1
Γκολ: 27-15
Τελευταία 5: 2-3-0
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σοβαρή και ικανή η φετινή Τζουργκάρντεν, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από αυτήν την Έρεμπρο. Με ρίσκο στο διπλό, που πληρώνει 2,45 στην Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση