03.10 ΤΙΓΚΡΕ – ΚΙΛΜΕΣ
Προϊστορία: 2-2-3
Πέρυσι: ΤΙΓΚΡΕ – ΚΙΛΜΕΣ 0-0
ΤΙΓΚΡΕ: Έπαιξε για το αποτέλεσμα στην έδρα της Σαρμιέντο και το γκολ του Ρινκόν στο 35′ ήταν αρκετό, ώστε να της δώσει τη νίκη με 1-0, αφού στην συνέχεια αμύνθηκε αποκλειστικά. Πρώτη νίκη, μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την Τίγκρε, ενώ «τρέχει» αήττητο πέντε αγωνιστικών (2-3-0). Επίσης δεν δέχεται γκολ στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Δεν υπάρχουν νεότερες απουσίες, ίσα-ίσα που επιστρέφουν οι βασικοί μέσοι Γκόνι (15 συμ./1 γκολ), Μπλένχιο (12 συμ./1 γκολ).
Εντός: 5-3-0
Γκολ: 19-13
Τελευταία 5: 2-3-0
ΚΙΛΜΕΣ: Επιτυχημένο ντεμπούτο του νέου προπονητή Φακούντο Σάβα στον πάγκο της, αφού επικράτησε με 2-1 της Ρασίνγκ Κλουμπ εντός έδρας. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12′, εκμεταλλεύτηκε στην συνέχεια δύο στημένες φάσεις και γύρισε… τούμπα το ματς, όμως άφησε καλές εντυπώσεις. Σημαντική βαθμολογική ανάσα για την Κίλμες, που πέτυχε και νέα νίκη μεσοβδόμαδα, επικρατώντας με 3-0 εντός έδρας της Ιντεπεντιέντε Ριβανταβία για το κύπελλο. Δεν προέκυψε κάποιο νεότερο αγωνιστικό πρόβλημα και ο Σάβα δύσκολα να αλλάξει κάτι στο αρχικό του σχήμα.
Εκτός: 2-3-3
Γκολ: 21-27
Τελευταία 5: 2-0-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Οι δύο ομάδες δεν έχουν πολύ εύκολο το γκολ και παίζουν κυρίως αμυντικά. Λογικό το under 2,5 και το 1,52 της Novibet.


22.00 ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Προϊστορία: 3-9-11
Πέρυσι: –
ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ: Ανάμεικτα συναισθήματα της άφησε το 0-0 σο γήπεδο της Ουνιόν Σάντα Φε, αφού υπήρξαν στιγμές που κινδύνευσε, αλλά και κάποιες άλλες στο γκολ που θα της έδινε και τη νίκη. Μεσοβδόμαδα πάντως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι έναντι της Μπόκα Τζούνιορς και είπε αντίο στο κύπελλο, χάνοντας στο «Μπομπονέρα» με 3-0. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Μπάνφιλντ, ενώ στο πρωτάθλημα διατηρεί έως τώρα μια καλή βαθμολογική θέση. Μάλλον δεν προλαβαίνουν οι δύο στόπερ Βιάτρι (13 συμ./2 γκολ), Ερβίτι (14 συμ.).
Εντός: 2-3-4
Γκολ: 22-20
Τελευταία 5: 1-3-1
ΑΡΣΕΝΑΛ Σ.: Έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Αρχεντίνος, αφού το γρήγορο υπέρ της 3-0, έγινε στην συνέχεια 3-2 και στο τελευταίο 10λεπτο κινδύνευσε για την ισοφάριση. Ωστόσο, έφτασε στο τρίποντο και σκαρφάλωσε αρκετά στην βαθμολογία, από την στιγμή, που της επιστρέφηκαν και οι τρεις βαθμοί από το ματς με την Νιούελς Ολντ Μπόις. Είχαν προηγηθεί οι δύο σερί ήττες από Σαν Λορέντζο και Χιμνάσια Λα Πλάτα, όμως πλέον συνεχίζει με καλή ψυχολογία. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του στόπερ Σαρουλίτε (9 συμ./1 γκολ) και του μέσου Κάνεο (3 συμ.).
Εκτός: 0-2-6
Γκολ: 13-27
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Λόγω έδρας υπάρχει ένα σχετικό προβάδισμα στην Μπάνφιλντ και ο άσος πληρώνει 1,73 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση