» » » » » » » Γερμανία: Παίζει μόνη της και φέτος η Μπάγερν


21.30 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Προϊστορία: 62-22-20
Πέρυσι: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 8-0
ΜΠΑΓΕΡΝ: Χωρίς αντίπαλο παίζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια εντός συνόρων, όπου κατακτά συνεχόμενα και εύκολα τον τίτλο. Αναμενόμενα βέβαια, αφού διαθέτει μακράν το καλύτερο ρόστερ της Μπουντεσλίγκα και με πολυδάπανες μεταγραφές κάθε χρόνο. Φέτος για την ώρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα απέκτησε ως μεγάλο όνομα τον μέσο Βιδάλ, ώστε να φρεσκάρει το κέντρο του σε σχέση με τον Σβαϊνστάιγκερ, που συνεχίζει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αρκετά δυνατή και στις φιλικές αναμετρήσεις και φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Ριμπερί.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στην τρίτη ίσως να μην την γλιτώσει το Αμβούργο, που σώζεται στην μεγάλη κατηγορία μέσω των μπαράζ τα δύο τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η σεζόν ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από μια ερασιτεχνική ομάδα. Δύσκολο το έργο του Μπρούνο Λαμπαντία και φέτος, αφού ιδιαίτερη ενίσχυση δεν ήρθε, ενώ μονιμοποιήθηκε ο μέσος Χόλτμπι και αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων ο μέσος Έκνταλ και ο φορ Σίπλοκ. Συν τις άλλοις ξεκινά τη νέα της προσπάθεια στην Μπουντεσλίγκα, με το εκτός έδρας παιχνίδι στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν. Ουσιαστικά κομπλέ η αποστολή.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προγνωστικά στοίχημα: Το απόλυτο φαβορί η Μπάγερν και δύσκολα να απειληθεί από αυτό το Αμβούργο. Επιλογή μας το no goal και το 1,50 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση