» » » » » » Ισπανία: Άνετη πρεμιέρα για «ροχιμπλάνκος»



21.30 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Ήταν δύσκολο να επαναλάβει τον προπέρσινο άθλο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, όμως έχει μπει πλέον για τα καλά στο… μάτι των δύο μεγάλων, τερματίζοντας πέρσι στην τρίτη θέση. Η εγγύηση, που ακούει στο όνομα Ντιέγκο Σιμεόνε παραμένει στον πάγκο του συλλόγου και έφερε μεταξύ άλλων στην Μαδρίτης τον Τζάκσον Μαρτίνεζ από την Πόρτο, τον στόπερ Σάβιτς από την Φιορεντίνα και τον φορ Βιέτο από την Βιγιαρεάλ. Σημαντικές πάντως οι απώλειες του μεσοεπιθετικού Αρντά Τουράν για την Μπαρτσελόνα και του φορ Μάντζουκιτς, που συνεχίζει την καριέρα του στην Γιουβέντους. Σαφώς και σήμερα, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Έκανε αυτό που έπρεπε στα μπαράζ της Σεγούντα Ντιβιζιόν και επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στα μεγάλα σαλόνια της Πριμέρα. Μεγάλος της στόχος κατά την παρουσία της σε αυτήν είναι σαφώς η παραμονή, αν και το έργο της είναι αρκετά δύσκολο. Στις μεταγραφές ξεχώρισαν τα ονόματα του μέσου Τζόναθαν Βιέρα από την Σταντάρ Λιέγης και των επιθετικών Αράουχο, Ορτούνιο από Μπόκα Τζούνιορς και Γρανάδα αντίστοιχα. Αρκετά φιλικά παιχνίδια κατά την καλοκαιρινή της προετοιμασία και στο πιο δυνατό, ηττήθηκε με 1-0 από την Βαγιεκάνο. Τιμωρημένοι ο τερματοφύλακας Βάρας και ο μεσοεπιθετικός Κούλιο.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προγνωστικά στοίχημα: Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης και θα πάμε με τα πολλά γκολ και το over 2,5, που πληρώνει 1,50 στην Mybet.


23.30 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Προϊστορία: 5-4-15
Πέρυσι: ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-1
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Δεν αποτέλεσε ούτε και πέρσι εξαίρεση, προσφέροντας αξέχαστα παιχνίδια, με σκορ και θέαμα. Ωστόσο, με το καλό ποδόσφαιρο, που απέδωσε δεν θα μπορούσε να κινδυνεύσει, τερματίζοντας κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Λαγούς από το καπέλο του βγάζει κάθε χρόνο ο προπονητής Πάκο Χέμεθ και προχώρησε πάλι σε κινήσεις άγνωστων κυρίως ποδοσφαιριστών, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον μπακ Ρατς του ΠΑΟΚ. Κατευθείαν στα… βαθιά η Ράγιο, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη Βαλένθια. Τραυματίας ο εξτρέμ Εμπάρμπα.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σε ένα ωραίο παιχνίδι, έκανε βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, κερδίζοντας 3-1 εντός έδρας την Μονακό, ενώ σε λίγες ημέρες ακολουθεί και ο επαναληπτικός στην Γαλλία. Σήμερα ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος και στο αρκετά απαιτητικό ματς με την Ράγιο Βαγιεκάνο εκτός έδρας. Στις μεταγραφές της ξεχώρισαν αυτές του τερματοφύλακα Ράιαν από την Κλαμπ Μπριζ, αλλά και του ταλαντούχου επιθετικού Σάντι Μίνα από την Θέλτα. Λείπει εδώ και καιρό ο γκολκίπερ Άλβες. Δύσκολα να προλάβουν οι μέσοι Αντρέ Γκόμες και Ένσο Πέρες.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προγνωστικά στοίχημα: Ματσάρα αναμένεται στο προάστιο της Μαδρίτης και γιατί όχι με πολλά γκολ. Αρκετά πιθανό το over 2,5 και το 1,80 της Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση