» » » » » » Γερμανία: «Τρένο» από νωρίς η Μπάγερν


16.30 ΑΝΟΒΕΡΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Προϊστορία: 5-10-17
Πέρυσι: ΑΝΟΒΕΡΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-3
ΑΝΟΒΕΡΟ: Θετικός και ο βαθμός στην έδρα της Ντάρμσταντ με 2-2, καθώς βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως είχε τις απαντήσεις με Μπένσοπ (48′) και Μαρσέλο (62′) για την ισοφάριση. Αρκετά τα αμυντικά της κενά, τα οποία κάλυψε έως ένα σημείο με τα γκολ, που πέτυχε. Εξάλλου, στηρίζει πολλά στην δύναμη της έδρας της για ακόμη μία χρονιά, όμως σήμερα έχει μπροστά της έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι βέβαια η ομάδα της Λεβερκούζεν. Λείπει ο τραυματίας μεσοεπιθετικός Κιγιοτάκε.
Εντός: –
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 0-1-0
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Δεν στάθηκε άσχημα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και κόντρα στην Λάτσιο, όμως ένα γκολ στο 77′ από την αντίπαλο κάνει δύσκολη την πρόκριση στον επαναληπτικό εντός έδρας την ερχόμενη Τετάρτη. Στο πρωτάθλημα, δυσκολεύτηκε πολύ για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, κερδίζοντας με ανατροπή την Χόφενχαϊμ με 2-1. Φυσικά και δεν είχε εύκολο έργο στην αναμέτρηση, ενώ θέλει να δώσει συνέχεια και σήμερα στα τρίποντα απέναντι στο Ανόβερο εκτός έδρας. Εκτός από πέρσι ο στόπερ Τοπράκ και ο δεξιός μπακ Τζεντβάι.
Εκτός: –
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-0-0
Προτάσεις πάμε στοίχημα: Καλύτερη ομάδα η Λεβερκούζεν και αν βάλει την μπάλα κάτω έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει. Το διπλό πληρώνει 1,85 στην Interwetten.


16.30 ΣΑΛΚΕ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ
Προϊστορία: 4-0-0
Πέρυσι: –
ΣΑΛΚΕ: Ιδανικό ξεκίνημα για την Σάλκε και επιβλητικό πέρασμα από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης, την οποία κέρδισε με 3-0. Μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο ένα δύσκολο παιχνίδι, σκοράροντας με αυτογκόλ στο 33′, με Τσούπο-Μότινγκ στο 68′ και Χούντελαρ στο 85′. Με το δεξί ξεκίνησε στον πάγκο και ο νέος τεχνικός Μπράιτενραϊτερ και σίγουρα οι «βασιλικοί μπλε» θέλουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για όλη την διάρκεια της σεζόν. Εδώ και καιρό εκτός ο στόπερ Χέβεντες και ο μπακ Ουτσίντα.
Εντός: –
Γκολ: 3-0
Τελευταία 5: 1-0-0
ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Φανέρωσε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα απέναντι στο έμπειρο Ανόβερο, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην εντός έδρας νίκη (2-2). Σκόραρε δύο φορές με τον Χέλερ στο 31′ και 54′, αλλά τα γκολ του είχαν απάντηση κάθε φορά από την αντίπαλο. Όπως και να έχει πρόκειται για μια νεοφώτιστη ομάδα, που ενδεχομένως να χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην μεγάλη κατηγορία. Τι εστί βέβαια Μπουντεσλίγκα θα το καταλάβει περίτρανα σήμερα στο γήπεδο της Σάλκε. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Εκτός: –
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 0-1-0
Προτάσεις πάμε στοίχημα: Με την εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα περιμένουμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση. Κρατάμε το over 2,5 και το 1,65 από την Betshop.


16.30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Προϊστορία: 0-4-10
Πέρυσι: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ 0-2
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Τα πήγε καλά στο Λεβερκούζεν για μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, προηγήθηκε με τον Ζούμπερ στο 6′, αλλά δεν απέφυγε στην συνέχεια την ανατροπή και την ήττα με 2-0. Δεν ξεκίνησε καθόλου θετικά η χρονιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της για την Χόφενχαϊμ, αφού πριν από αυτή την ήττα είχε προλάβει να αποκλειστεί από το κύπελλο και συγκεκριμένα από την Μόναχο 1860. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται σήμερα και το παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα της χώρας, την Μπάγερν Μονάχου. Κομπλέ η αποστολή.
Εντός: –
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-0-1
ΜΠΑΓΕΡΝ: Βλέπει Αμβούργο και αφηνιάζει κάθε χρόνο η Μπάγερν, έτσι και φέτος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησε με το ευρύ 5-0 στο Μόναχο. Δύο γκολ από τον Μίλερ και ένα από Μπενατιά, Λεβαντόφσκι και Ντάγκλας Κόστα διαμόρφωσαν το σκορ, με τους Βαυαρούς από ότι φαίνεται να μην έχουν αντίπαλο ούτε και την φετινή αγωνιστική σεζόν. Ο προπονητής Πεπ Γκουαρδιόλα έχει στα χέρια του ένα πλουσιότατο υλικό, ικανό να περάσει και σήμερα από την έδρα της Χόφενχαϊμ. Εκτός ο στόπερ Μπαντστούμπερ, ο μέσος Χάβι Μαρτίνεθ και ο εξτρέμ Ριμπερί.
Εκτός: –
Γκολ: 5-0
Τελευταία 5: 1-0-0
Προτάσεις πάμε στοίχημα: Άλλο επίπεδο η Μπάγερν, που μεταξύ άλλων δεν δέχεται και γκολ. Επιλογή μας το no goal σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση