21.30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ
Προϊστορία: 11-14-12
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ 1-1
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: «Ξύπνησε» αργά στην Κολωνία και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Αρχικά έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη πίεσε και δικαιώθηκε με τον Μπέντνερ στο 83′. Δεν έκανε έτσι το 2/2 στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Αϊνραχτ Φρανκφούρτης, αλλά παρέμεινε αήττητη και με στόχο την επιστροφή της στις νίκες απέναντι στην Σάλκε σήμερα. Παραμένει εκτός ο βασικός γκολκίπερ Μπενάλιο, που δεν έχει αγωνιστεί φέτος μέχρι στιγμής.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-1-0
ΣΑΛΚΕ: Δεν έπιασε τόπο το σπουδαίο διπλό της πρεμιέρας επί της Βέρντερ Βρέμης, αφού στην δεύτερη αγωνιστική και εναντίον της νεοφώτιστης Ντάρμσταντ εντός έδρας «κόλλησε» στο 1-1. Μάλιστα, έμεινε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα και συγκεκριμένα στο 9′ και παρότι ισοφάρισε σχετικά νωρίς με τον Ντράξλερ στο 47′ δεν είχε και δεύτερο γκολ, που θα της έδινε και τη νίκη. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα τα έχουν και φέτος οι «βασιλικοί μπλε», που έχουν μπροστά τους ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι σήμερα, κόντρα στην αξιόλογη Βόλφσμπουργκ. Εκτός ο στόπερ Χέβεντες, ο μπακ Ουτσίντα, αλλά και ο στόπερ Νάστασιτς (1 συμ.).
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 1-1-0
Προγνωστικά στοίχημα: Ενδιαφέρον παιχνίδι και πρόκειται για ένα ντέρμπι. Πιο σταθερή και με περισσότερες λύσεις η Βόλφσμπουργκ. Μαζί της στον άσο και το 1,93 της Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση