» » » » » » Ισπανία: Πρώτο τρίποντο για Βιγιαρεάλ


21.30 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Προϊστορία: 11-14-5
Πέρυσι: ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 0-3
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Πολύ κοντά στο να ξεκινήσει με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα έφτασε η Βιγιαρεάλ στην έδρα της νεοφώτιστης Μπέτις, αλλά ισοφαρίστηκε στο 87′ στο τελικό 1-1. Είχε προηγηθεί με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον φορ Σολδάδο 32′, όμως το γκολ αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό. Όπως και να έχει επρόκειτο για μια εκτός έδρας πρεμιέρα και τα περιθώρια βελτίωσης είναι αρκετά. Ζητούμενο, σήμερα να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της τρίποντο μπροστά στο κοινό της, υποδεχόμενη της Εσπανιόλ. Ποινή τιμωρίας για τον μέσο Μπρούνο (1 συμ.). Παραμένουν εκτός ο γκολκίπερ Ασένχο, αλλά και ο στόπερ Μουσάτσιο.
Εντός: –
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-1-0
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Παρά τις αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της και την εν γένει αποδυνάμωσης της, ξεκίνησε νικηφόρα στη νέα σεζόν, κερδίζοντας την Χετάφε εντός έδρας με 1-0. Ένα τέρμα του Σάλβα Σεβίγια από το 3ο μόλις λεπτό στάθηκε αρκετό για να της δώσει το τρίποντο, προβάδισμα που διατήρησε μέχρι τέλους. Η σεζόν προμηνύεται δύσκολη για την ομάδα της Βερκελώνης, αλλά ένα καλό ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, θα της δώσει φτερά για την κρίσιμη συνέχεια και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Πλήρης η αποστολή στο «Μαδριγάλ».
Εκτός: –
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 1-0-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί για την επικράτηση είναι η Βιγιαρεάλ, έχοντας πιο γεμάτο ρόστερ, ενώ φυσικά παίζει στο γήπεδο της. Ο άσος πληρώνει 1,60 στην Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση