13.30 ΡΟΝΤΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ
Προϊστορία: 10-9-26
Πέρυσι: –
ΡΟΝΤΑ: Άκρως ελπιδοφόρα εκκίνηση στην μεγάλη κατηγορία για την Ρόντα, που επανήλθε δυναμικά. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι βέβαια, δεν κέρδισε την επίσης νεοφώτιστη Ναϊμέγκεν, μένοντας στο «λευκό» 0-0 εντός έδρας. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 1-0 στην έδρα της Αλκμάαρ, ενώ είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό γιατί μετρά απολογισμό 3-1-1 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι η Φέγενορντ. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 3-1-1
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Έκλεισε άμεσα την κακή παρένθεση της ήττα από την Αϊντχόφεν πριν δύο εβδομάδες, κερδίζοντας έστω και δύσκολα την Βίλεμ εντός έδρας με 1-0. Το μοναδικό, αλλά καθοριστικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ελία στο 68′ και χάρισε στην ομάδα του μια ακόμη πολύτιμη νίκη. Τέσσερα τρίποντα για την ομάδα του Ρότερνταμ στην πρώτη πεντάδα αγώνων (4-0-1), που την διατήρησαν όπως είναι λογικό μια ανάσα από την κορυφή. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Ελία (2 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 9-5
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Καλό το ξεκίνημα της Ρόντα, όμως οι δυνατότητες της Φέγενορντ είναι πολύ περισσότερες. Προβάδισμα στο διπλό και το 1,80 της Mybet.


15.30 ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΑΓΙΑΞ
Προϊστορία: 1-2-9
Πέρυσι: ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΑΓΙΑΞ 0-2
ΕΞΕΛΣΙΟΡ: Σαν να μην κατέβηκα καν με την Τσβόλε, από την οποία υπέστη δίκαια την ήττα με 3-0. Ήδη από τα πρώτα 25 λεπτά πίσω στο σκορ με 2-0 και αναμενόμενα δεν μπόρεσε στην συνέχεια να συνέλθει και να κατακτήσει κάτι καλό. Άφησε έτσι πίσω της πολύ γρήγορα το δικό της 3-0 επί της Ντε Γκράαφστσαπ και επέστρεψε στις ήττες. Με απολογισμό 1-1-3 μέχρι στιγμής, παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας, ενώ έχει μπροστά της το πολύ δύσκολο ματς με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Τιμωρημένοι ο στόπερ Φίσερ (5 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Φαν Βέιρτ (5 συμ./1 γκολ).
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 9-5
Τελευταία 5: 1-1-3
ΑΓΙΑΞ: Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Πέμπτης για το Europa League, έμεινε στο 2-2 με την Σέλτικ εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την πρώτη της απώλεια, μένοντας στο 2-2 εκτός έδρας με την Τβέντε. Ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και έτσι ακόμη και ο βαθμός κρίνεται ικανοποιητικός. Επίσης, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντας αήττητος (4-1-0). Μόνο επιστροφές στο ματς του Ρόντερνταμ με την Εξέλσιορ.
Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 14-2
Τελευταία 5: 4-1-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας εδώ και ο Άγιαξ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το διπλό στο 1,53 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση