19.00 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΕΜΠΟΛΙ
Προϊστορία: 7-6-3
Πέρυσι: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΕΜΠΟΛΙ 2-0
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Φαίνεται πως έμεινε ακόμη στο διπλό της πρεμιέρας με την Γιουβέντους, καθώς στις επόμενες δύο αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες από Παλέρμο και Λάτσιο. Στο τελευταίο της χρονικά ματς έχασε από την ομάδα της Ρώμης με 2-0, δεχόμενη και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Επίσης, έχει σκοράρει μόλις μία φορά μέχρι στιγμής, αλλά έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Έμπολι, που παίζει ανοιχτά. Τραυματίες ο μπακ Βίντμερ (1 συμ.) και οι μέσοι Γκιγιέρμε, Μέρκελ (1 συμ.).
Εντός: 0-0-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 1-0-2
ΕΜΠΟΛΙ: Την καλύτερη της εμφάνιση σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια έκανε η Έμπολι, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Νάπολι. Μάλιστα, προηγήθηκε δύο φορές με Σαπονάρα (3′) και Πουτσιαρέλι (18′), όμως δεν κράτησε το προβάδισμα της, δεχόμενη σε κάθε περίπτωση την ισοφάριση. Αυτός ήταν και ο πρώτος πόντος για την Έμπολι και οι άνθρωποι της γνωρίζουν πολύ καλά πως τους περιμένει μια πολύ δύσκολη σεζόν. Τραυματίας ο φορ Μχεντλίτζε (2 συμ.) και αμφίβολος ο μέσος Μπούχελ.
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 0-1-2
Προβλέψεις πάμε στοίχημα: «Αφεντικό» στο γήπεδο της σήμερα είναι η Ουντινέζε και ο άσος πληρώνει2,29 στην Vistabet.gr


21.45 ΜΙΛΑΝ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Προϊστορία: 12-5-9
Πέρυσι: ΜΙΛΑΝ – ΠΑΛΕΡΜΟ 0-2
ΜΙΛΑΝ: Δεν ήταν κατώτερη της Ίντερ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως από την στιγμή που έδειξε αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια, κάποια στιγμή θα το πλήρωνε, όπως και έγινε. Έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από το γήπεδο, χάνοντας με 1-0, αποτέλεσμα που δεν άξιζε. Δεύτερη ήττα στην πρώτη τριάδα αγώνων στο πρωτάθλημα για τους «ροσονέρι», που περίμεναν καλύτερο ξεκίνημα, ύστερα από την μεταγραφική ενίσχυση που έγινε το καλοκαίρι σε όλες τις θέσεις. Σαφώς και άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης σήμερα θα είναι αποτυχία. Μακροχρόνιες οι απουσίες της.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-4
Τελευταία 5: 1-0-2
ΠΑΛΕΡΜΟ: Μπορεί να κέρδισε πιο απαιτητικά παιχνίδια όπως αυτό με την Ουντινέζε, αλλά και με την Τζένοα, όμως στο λεγόμενο πιο βατό ματς με την Κάρπι, έμεινε στο ισόπαλο 2-2 εντός έδρας. Μάλιστα, έσωσε τον βαθμό στο φινάλε με τον Τζούρτζεβιτς στο 88′. Όπως και να έχει οι Σικελοί έχουν ξεκινήσει ικανοποιητικά τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν, όντας αήττητοι (2-1-0), όμως σήμερα θα δείξουν τι πραγματικά αξίζουν, παίζοντας με την ενισχυμένη φέτος Μίλαν. Τραυματίες ο μπακ Μοργκανέλα και ο μέσος Μπολτζόνι, που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου έως τώρα.
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 2-1-0
Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Ώρα για την δεύτερη νίκη της Μίλαν, αν και το ματς δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Στο 1,75 ο άσος από την Sportingbet.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση