21.30 ΡΕΜΣ – ΛΙΛ
Προϊστορία: 3-1-3
Πέρυσι: ΡΕΜΣ – ΛΙΛ 2-0
ΡΕΜΣ: Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις και τουλάχιστον χωρίς να ηττηθεί, καθώς την περασμένη Τρίτη αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Ανζέ με 0-0. Πήγε προσεχτικά την αναμέτρηση, με στόχο να πετύχει κάποιο γκολ σε κόντρα επίθεση, όμως στο τέλος αρκέστηκε στον έναν πόντο. Πολύ καλό το ξεκίνημα της Ρεμς στις εφτά πρώτες αγωνιστικές, αφού έχει ηττηθεί μόλις μια φορά (3-3-1). Πάντως, προέρχεται από τρία διαδοχικά ισόπαλα αποτελέσματα. Δεν λείπουν οι απουσίες, αφού τραυματίες είναι ο τερματοφύλακας Αγκασά (5 συμ.), ο αμυντικός Μαντί (7 συμ.) και ο μέσος Ονιάνγκ (5 συμ.).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 10-6
Τελευταία 5: 1-3-1
ΛΙΛ: Η ισοπαλία είναι το «αγαπημένο» της αποτέλεσμα και φέτος, αφού έχει προλάβει να φέρει τέσσερις σε σύνολο έξι αγώνων (1-4-1). Στο πιο πρόσφατο της παιχνίδι, έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Ρεν και παρότι προηγήθηκε με τον Μπουφάλ στο 48′, ωστόσο η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην συνέχεια, έφερε και την ισοφάριση. Καλές οι ισοπαλίες, αλλά χρειάζεται και νίκες η Λιλ, αρχής γενομένης από σήμερα με αντίπαλο την Ρεμς. Ποινή τιμωρίας για τον γκολκίπερ Ενιεγιάμα (6 συμ.), ενώ τραυματίας είναι ο αμυντικός Σουμαχόρο (3 συμ.) και ο μέσος Μπαλμόντ (5 συμ.).
Εκτός: 0-3-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 1-4-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο ματς, με τις δύο ομάδες να είναι κολλημένες στην ισοπαλία. Με ρίσκο στην πιο έμπειρη Λιλ και το διπλό, που πληρώνει 3,30 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση