» » » » » » Γερμανία: Με την δύναμη της έδρας η Κολωνία


21.30 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ
Προϊστορία: 2-1-2
Πέρυσι: –
ΚΟΛΩΝΙΑ: Δεύτερη εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, το βράδυ της Τρίτης, όταν και έχασε με 2-0 στο Βερολίνο από την Χέρτα. Το γκολ που δέχθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου της έκοψε τα… φτερά, οπότε ήταν δύσκολο να αντιδράσει στην επανάληψη. Μπροστά στο κοινό της πάντως παραμένει αήττητη (2-1-0) και απέναντι στη νεοφώτιστη  Ίνγκολσταντ θα επιδιώξει την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα. Γενικά το ξεκίνημα της φέτος κρίνεται ικανοποιητικό (3-1-2). Εξακολουθεί να λείπει ο στόπερ Μαβραϊ, ενώ νεότερη απουσία είναι αυτή του αμυντικού Φογκτ (6 συμ.).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 9-11
Τελευταία 5: 2-1-2
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Δεν έδωσε συνέχεια στο σπουδαίο διπλό της Βρέμης, αφού μεσοβδόμαδα έχασε με 1-0 εντός έδρας από το Αμβούργο. Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα πάει στο 0-0, το γκολ που δέχθηκε στο 87΄ δεν της επέτρεψε να απαντήσει και έτσι έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Όπως και να έχει για νεοφώτιστη ομάδα τα πηγαίνει μια χαρά (3-1-2) και της ταιριάζουν περισσότερο τα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου «χτυπάει» σε κόντρα επιθέσεις. Βέβαια, το έργο της στην Κολωνία μόνο εύκολο δεν είναι σήμερα. Τραυματίας ο αμυντικός μέσος Κοέν (1 συμ.).
Εκτός: 3-0-0
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοίχημα: Ενδιαφέρον ζευγάρι, αφού οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει θετικά την σεζόν. Λόγω έδρας πάμε στον άσο και το 1,95 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση