13.30 ΚΙΕΒΟ – ΙΝΤΕΡ
Προϊστορία: 4-7-15
Πέρυσι: ΚΙΕΒΟ – ΙΝΤΕΡ 0-2
ΚΙΕΒΟ: Το ονειρικό της ξεκίνημα είναι σε εξέλιξη και από ότι φαίνεται τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μετά τις δύο νίκες στην πρεμιέρα επί Έμπολι και Λάτσιο, πήγε και πήρε αποτέλεσμα στην έδρα της πρωταθλήτριας Γιουβέντους με 1-1, ενώ θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και τη νίκη. Πολύ δυναμική εκκίνηση για την ομάδα από την Βερόνα, που έχει σκοράρει ήδη οχτώ φορές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Μπροστά της έχει άλλη μια πρόκληση, ώστε να τεστάρει για τα καλά τις δυνάμεις της. Τραυματίες οι μέσοι Ραντοβάνοβιτς (1 συμ.), Ίσκο.
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 8-2
Τελευταία 5: 2-1-0
ΙΝΤΕΡ: Βγήκε η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Μίλαν (1-0), χωρίς να είναι καλύτερη, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ο Γκουαρίν ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης στο 58′, αφού στην συνέχεια η ομάδα του υπερασπίστηκε το προβάδισμα της μέχρι τέλους. Οι «νερατζούρι» είναι οι μοναδικοί με το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (3-0-0) και φιγουράρουν αυτή την στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μάλλον προλαβαίνει ο στόπερ Μιράντα. Λείπουν σταθερά ο στόπερ Βίντιτς και ο μπακ Ντοντό.
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 3-0-0
Προβλέψεις στοιχήματος: Ενδιαφέρον ζευγάρι, αφού η Κιέβο μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο. Πάμε με το goal/goal και το 2,10 της Goalbet.


16.00 ΡΟΜΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Προϊστορία: 2-2-0
Πέρυσι: ΡΟΜΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 2-2
ΡΟΜΑ: Έπαιξε καλά αμυντικά με το μεγαθήριο Μπαρτσελόνα και στο τέλος κατέκτησε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο Champions League, ματς που διεξήχθη στο «Ολίμπικο». Στο πρωτάθλημα κέρδισε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 2-0 εκτός έδρας την Φροζινόνε. Ήταν ωστόσο αποτελεσματική στις ευκαιρίες, που της παρουσιάστηκαν και πήρε αυτό που ήθελε. Συνάμα, παρέμεινε αήττητη (2-1-0) και θέλει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Σασσουόλο για να διατηρηθεί ψηλά. Χτύπησε από τον Σουάρες ο πορτιέρο Σέζνι (3 συμ.), ενώ λείπει από το ξεκίνημα ο μέσος Στρούτμαν.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 2-1-0
ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Σε ένα παιχνίδι που έγιναν πολλά, αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στην Αταλάντα εντός έδρας με 2-2. Χαμένα πέναλτι, αποβολές και όλα τα γκολ να μπαίνουν μέχρι το 40′, διαμορφώθηκε το σκηνικό, που διατήρησε την Σασσουόλο αήττητη στο πρωτάθλημα (2-1-0). Είχαν προηγηθεί οι δύο νίκες με Μπολόνια και Νάπολι για την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο, που ταξιδεύει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το δύσκολο ματς με αντίπαλο την Ρόμα. Τιμωρημένος ο μπακ Βρσάλκο (3 συμ.).
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 2-1-0
Προβλέψεις στοιχήματος: Πολύ καλή ομάδα η Σασσουόλο και ειδικά επιθετικά. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και την εμφάνιση του over 2,5. Σε απόδοση 1,80 από την Mybet.


16.00 ΤΖΕΝΟΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Προϊστορία: 2-7-13
Πέρυσι: ΤΖΕΝΟΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-0
ΤΖΕΝΟΑ: Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι καλό από το «Αρτέμιο Φράνκι», χάνοντας με 1-0 από την Φιορεντίνα. Γκολ που δέχθηκε στο 61′ της αναμέτρησης, ενώ στην συνέχεια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα, με την αντίπαλο να μένει με παίκτη λιγότερο στο 65′. Δεύτερη ήττα στην πρώτη τριάδα αγώνων για την ομάδα από την Γένοβα, που έχει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά της, αυτό με την Γιουβέντους, που «καίγεται» για βαθμούς. Στις απουσίες ξεχωρίζουν τα ονόματα του πορτιέρο Περίν και του μέσου Τίνο Κόστα (3 συμ.).
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 1-0-2
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Έκανε το… μπαμ στο ματς του Champions League στην Αγγλία, κερδίζοντας εκτός έδρας την Μάντσεστερ Σίτι με 2-1. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, είχε την αποτελεσματικότητα που έπρεπε στην συνέχεια για να ανατρέψει το παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα πάντως, αγνοεί ακόμη την χαρά της νίκης, αφού μόλις στο προηγούμενο ματς με την Κιέβο (1-1) κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό (0-1-2). Σαφώς και με την φόρα που θέλει, είναι σε θέση να περάσει νικηφόρα και από την Γένοβα. Τραυματίες ο μέσος Μαρκίζιο (1 συμ.) και ο μπακ-χαφ Ασαμόα. Τιμωρημένος ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ρουμπίνιο.
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 2-4
Τελευταία 5: 0-1-2
Προβλέψεις στοιχήματος: Πήρε την ώθηση που ήθελε η Γιουβέντους από τη νίκη του Champions League, που περνά σήμερα και από την Γένοβα. Το διπλό πληρώνει 1,85 στην Vistabet.


21.45 ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ
Προϊστορία: 11-8-14
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ – ΛΑΤΣΙΟ 2-4
ΝΑΠΟΛΙ: Ξέσπασε πραγματικά στο Europa League και διέλυσε με 5-0 την Κλαμπ Μπριζ εντός έδρας στο ματς του Europa League την Πέμπτη. Στο πρωτάθλημα, παρότι σκόραρε δύο φορές στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έμπολι, στην ουσία απαντούσε στα γκολ της αντιπάλου για το τελικό 2-2. Χωρίς νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές για την ομάδα του Σάρι, που θα την αναζητήσει στο σημερινό ντέρμπι με την Λάτσιο. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Εντός: 0-1-0
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 0-2-1
ΛΑΤΣΙΟ: Παρότι παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην Ουκρανία, παρολίγο να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο Europa League, όμως ισοφαρίστηκε στο τέλος για το ισόπαλο 1-1. Στο πρωτάθλημα, την πήρε από το… χέρι ο νεοφερμένος Μάτρι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Ουντινέζε και το τελικό σκορ έγραψε 2-0. Επιστροφή στα τρίποντα για τους Ρωμαίους, που έχουν μέχρι στιγμής δύο νίκες και μία ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Εξακολουθούν να λείπουν ο στόπερ Ντε Φράι, ο μέσος Μπίλια και ο φορ Κλόζε.
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 2-0-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Μεγάλο παιχνίδι και την δεδομένη χρονική στιγμή αυτή που βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση είναι η Νάπολι. Ο άσος δίνεται 1,92 από την Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση