» » » » » » » Γερμανία: Συνηθισμένη στις νίκες η Μπάγερν


16.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Προϊστορία: 41-22-49
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1-2
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Καιρό είχε να ορθώσει ανάστημα τόσο επιβλητικά και το έκανε στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ, την οποία και κέρδισε με το πειστικό 3-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Λασόγκα, που σκόραρε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του, ενώ την σκυτάλη παρέλαβε στο τέλος ο Νικολάι Μίλερ. Δεύτερο τρίποντο για το Αμβούργο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και δείχνει ότι φέτος δεν θα επαναλαύει τα λάθη του παρελθόντος. Αμφίβολοι ο γκολκίπερ Άντλερ (3 συμ.) και ο στόπερ Σπάχιτς (3 συμ.).
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 7-9
Τελευταία 5: 2-0-2
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Απίστευτη εξέλιξη είχαν τα δύο τελευταία παιχνίδια της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην Μπουντεσλίγκα και το ότι σκόραρε 10 φορές σε αυτό το διάστημα τα λέει όλα. Πριν δύο εβδομάδες ήταν το νικηφόρο 4-1 στην Στουτγάρδη, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική διέσυρε την Κολωνία εντός έδρας με 6-2. Αυτές ήταν και οι πρώτες νίκες για την Αϊντραχτ στο πρωτάθλημα, με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Τραυματίας ο μεσοαμυντικός Τσάντλερ (2 συμ.). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες της.
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 12-6
Τελευταία 5: 2-1-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Ενδιαφέρον ζευγάρι, με τις δύο ομάδες να είναι στα πάνω τους. Σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση και το over 2,5 πληρώνει 1,65 στην Mybet.


16.30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ
Προϊστορία: 15-9-17
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ 2-1
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Έστω και δύσκολα επικράτησε μεσοβδόμαδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-0 και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο Champions League. Στο πρωτάθλημα «κόλλησε» και πάλι απέναντι σε μια φαινομενικά υποδεέστερη ομάδα, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Ίνγκολσταντ. Φαίνεται ότι θα χρειαστεί χρόνο για να ξεπεράσει την αποχώρηση του Ντε Μπρούιν για την Μάντσεστερ Σίτι, αν και το υλικό της παραμένει αρκετά γεμάτο σε όλες τις γραμμές. Πάντως, παραμένει ακόμη αήττητη 2-2-0 και μπροστά της έχει το παιχνίδι με την Χέρτα, όπου μπορεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τραυματίας ο γνωστός μας μπακ-χαφ Βιεϊρίνια (3 συμ.).
Εντός: 2-0-0
Γκολ: 6-2
Τελευταία 5: 2-2-0
ΧΕΡΤΑ: Μετά από την πρεμιέρα, χαμογέλασε ξανά την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν και εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, κερδίζοντας την Στουτγάρδη με 2-1. Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου σκόραρε με Χαραγκούτσι (14′) και Λούστερνμπέργκερ (45′), ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 36′ είχε δεχθεί προσωρινά την ισοφάριση. Σχετικά καλό το ξεκίνημα για την ομάδα της πρωτεύουσας, όμως σήμερα θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, αν θέλει να πετύχει κάτι καλό στο Βόλφσμπουργκ. Αρκετοί οι τραυματίες. Από αυτούς που έχουν συμμετοχές φέτος, λείπουν ο ακραίος μπακ Πέκαρικ, αλλά και ο στόπερ Μπρουκς (3 συμ.).
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 5-5
Τελευταία 5: 2-1-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Λογικό φαβορί η Βόλφσμπουργκ, που λογικά θα πάρει το παιχνίδι. Ο άσος στο1,52 από την 2winbet.gr.


16.30 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Προϊστορία: 21-19-43
Πέρυσι: ΚΟΛΩΝΙΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 0-0
ΚΟΛΩΝΙΑ: Απογοήτευσε για πρώτη φορά φέτος και βρέθηκε πραγματικά στην χειρότερη της ημέρα στην Φρανκφούρτης, χάνοντας από την Αϊντραχτ με το βαρύ 6-2. Ήδη από το 23′ πίσω στο σκορ με 3-0, στην συνέχεια ανέβασε και άλλες φορές τις γραμμές της, με συνέπεια να εκτεθεί περισσότερο. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για την Κολωνία στο πρωτάθλημα, που δείχνει πάντα ικανή για όλα. Ζητούμενο, αυτή η εμφάνιση να μην την επηρεάσει στα επόμενα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα. Τραυματίας παραμένει ο στόπερ Μάβραϊ, που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής φέτος.
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-1-1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: To «φάντασμα» της Γκλάντμπαχ έκανε την εμφάνιση της και στο Champions League, χάνοντας στην Σεβίλλη με κάτω τα χέρια και συγκεκριμένα 3-0. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, χειρότερα δεν γίνεται, μετρώντας τέσσερις στις τέσσερις ήττες. Τελευταία της, το 3-0 εντός έδρας από το Αμβούργο, όπου δεν έκανε ούτε φάση. Αναμενόμενα βρέθηκε και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή εκπληκτική ομάδα. Τραυματίες οι αμυντικοί Στραντσλ (1 συμ.), Τζόνσον (1 συμ.).
Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 2-11
Τελευταία 5: 0-0-4
Προβλέψεις στοιχήματος: Γρίφος η δύο ομάδες και κάποτε η Γκλάντμπαχ θα βρει τον δρόμο της. Προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ και το over 2,5. Στο 1,95 από την Goalbet.


16.30 ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Ίσως η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα και δικαιολογημένα. Μετά λοιπόν τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, κράτησε το καλύτερο για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν και έβγαλε ανέλπιστο διπλό στην έδρα της Λεβερκούζεν με 1-0, χάρη σε τέρμα του Σούλου στο 7′.  Η νεοφώτιστη ομάδα έχει αναμενόμενα τον ενθουσιασμό, που συμμετέχει στην μεγάλη κατηγορία και είναι ικανή για πολλές ζημιές. Βέβαια, το σημερινό ματς με την Μπάγερν είναι το δυσκολότερο, που θα μπορούσε να έχει. Αμφίβολος ο φορ Σάιλερς (4 συμ.).
Εντός: 0-2-0
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 1-3-0
ΜΠΑΓΕΡΝ: Επίδειξη δύναμης στο Καραϊσκάκης και νικηφόρο ξεκίνημα στους ομίλους του Champions League επί του Ολυμπιακού με 3-0. Στο πρωτάθλημα, παίζει με την… φωτιά τελευταία, καθώς κερδίζει οριακά τα παιχνίδια της, όπως έκανε και κόντρα στην Άουγκσμπουργκ εντός έδρας με 2-1. Πάντως, μετρά το απόλυτο μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών και είναι θέμα χρόνο να έρθουν και οι καλύτερες εμφανίσεις. Γνωστές οι περισσότερες απουσίες και ξεχωρίζουν αυτή του στόπερ Μπενάτια (2 συμ./1 γκολ) και των εξτρμέμ Ριμπερί, Ρόμπεν (3 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 12-2
Τελευταία 5: 4-0-0
Προβλέψεις στοιχήματος: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, όμως η Ντάρμσταντ θα το παλέψει, παίζοντας αμυντικά. Με ρίσκο θα πάμε στο under 2,5 και το 2,40 από την Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση