» » » » » » Ισπανία: Πετάει… φωτιές η Ρεάλ Μαδρίτης


17.00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Προϊστορία: 7-0-1
Πέρυσι: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ 9-1
ΡΕΑΛ Μ.: Πήρε για τα καλά μπρος η Ρεάλ Μαδρίτης, όπου στο Champions League επικράτησε άνετα της Σαχτάρ Ντόνετσκ εντός έδρας με 4-0. Στο πρωτάθλημα, έκανε επίδειξη νίκης στην Βαρκελώνη και το νικηφόρο 6-0 επί της Εσπανιόλ τα λέει όλα. Αίσθηση έκαναν τα πέντε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, που δείχνει να φορμαρίζεται, όπως και η ομάδα του με συνεχόμενες ήττες. Άφησε για τα καλά το 0-0 της πρεμιέρας με την Σπόρτινγκ Χιχόν και απάντησε με δύο εμφατικές νίκες με Μπέτις και Εσπανιόλ. Σημαντικές πάντως οι απουσίες της. Τραυματίες ο στόπερ Σέρχιο Ράμος (3 συμ.) και οι προωθημένοι Μπέιλ (3 συμ./2 γκολ), Τζέιμς Ροντρίγκες (2 συμ./2 γκολ).
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 11-0
Τελευταία 5: 2-1-0
ΓΡΑΝΑΔΑ: Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Γρανάδα και μάλιστα έχασε μπροστά στο κοινό της από την Βιγιαρεάλ με 3-1. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και ρόλο σε αυτό έπαιξε όταν και δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 49′ για να αποσυντονιστεί. Οι Ανδαλουσιάνοι μετρούν 1-0-2 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με δύο ήττες στο γήπεδο τους, καθώς δείχνουν να έχουν πρόβλημα στις κλειστές άμυνες. Χωρίς άγχος σήμερα στην Μαδρίτης, αφού το έργο τους κόντρα στην Ρεάλ είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Τραυματίας ο μέσος Πέρεθ (3 συμ.).
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 1-0-2
Προβλέψεις στοίχημα: Το ένα μετά το άλλο σημειώνει τα γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης και το μόνο που αξίζει σε αυτόν τον αγώνα είναι το over 2,5 στο 2,08 από τον Stoiximan.


19.15 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ
Προϊστορία: 22-6-8
Πέρυσι: –
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Με το… αριστερό επέστρεψε στο Champions League και τους ομίλους, χάνοντας μετά από πολύ καιρό εντός έδρας από την Ζενίτ με 3-2. Στο πρωτάθλημα πέτυχε την πρώτη της νίκη στην εκπνοή, όταν και σκόραρε με τον Πάκο Αλκαθέρ στο 92′ για το 1-0 στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν. Άφησε έτσι πίσω της τις δύο σερί ισοπαλίες με Λα Κορούνια και Βαγιεκάνο και όλα δείχνουν καλύτερα. Επίσης, έχει την ευκαιρία να ντουμπλάρει σήμερα τις νίκες της, αφού αντιμετωπίζει εντός έδρας τη νεοφώτιστη Μπέτις. Εκτός οι δύο τερματοφύλακες Ντιέγκο Άλβες και Ράιαν.
Εντός: 0-1-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-2-0
ΜΠΕΤΙΣ: Παλικαρίσια νίκη για την Μπέτις απέναντι στην Σοσιεδάδ εντός έδρας με 1-0 και παίρνει μεγαλύτερη αξία από την στιγμή, που αναγκάστηκε να συνεχίσει για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Λίγο νωρίτερα είχε σκοράρει το πολύ καθοριστικό όπως αποδείχθηκε γκολ με τον Ρουμπέν Κάστρο στο 41′. Σεφτέ στις νίκες για την ομάδα από την Σεβίλλη, που είχε δύσκολο ξεκίνημα, φέρνοντας 1-1 με την Βιγιαρεάλ και στην συνέχεια έχασε στο «Μπερναμπέου» από την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0. Τιμωρημένος ο μέσος Πέτρος (1 συμ.) και τραυματίας ο μπακ Πιτσίνι (3 συμ.).
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 2-6
Τελευταία 5: 1-1-1
Προβλέψεις στοίχημα: Πάντα δυνατή στο «Μεστάγια» η Βαλένθια, όμως η Μπέτις δεν είναι από τις ομάδες, που κλείνονται. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,70 από την Betshop.


21.30 ΕΪΜΠΑΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Προϊστορία: 1-1-4
Πέρυσι: ΕΪΜΠΑΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-3
ΕΪΜΠΑΡ: Ανταγωνιστικό πρόσωπο και την τρίτη αγωνιστική για την Εϊμπάρ, που απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Μάλαγα με το «λευκό» 0-0. Προσηλωμένη αμυντικά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, πήρε αυτό που ήθελε σε ένα δύσκολο γήπεδο. Έτσι, συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα (2-1-0), έχοντας κερδίσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο, το μεγαλύτερο τεστ μέχρι στιγμής θα το δώσει σήμερα, όπου θα συναντήσει την αξιόλογη Ατλέτικο Μαδρίτης. Πάντα εκτός ο αμυντικός Λίγιο.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 5-1
Τελευταία 5: 2-1-0
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ: Αποτελεσματική στην Κωνσταντινούπολη και νικηφόρα εκτός έδρας πρεμιέρα στο Champions League, μετά το 2-0 επί της Γαλατάσαραϊ. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την πρώτη της ήττα και μάλιστα στο εντός έδρας ντέρμπι από την Μπαρτσελόνα με 2-1. Προηγήθηκε μάλιστα με τον Φερνάντο Τόρες στο 52′, όμως πλήρωσε την αδράνεια σε δύο φάσεις στην συνέχεια για να γίνει η ανατροπή. Ζητούμενο να επιστρέψει σήμερα στα τρίποντο, όπου φιλοξενείται της αήττητης Εϊμπάρ. Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Γκοδίν (3 συμ.).
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 2-0-1
Προβλέψεις στοίχημα: Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ρεφάρει της προηγούμενης αγωνιστικής και μπορεί να το κάνει στην έδρα της Εϊμπάρ. Το διπλό πληρώνει 1,62 στην Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση