» » » » » » Euro 2016 4ος Όμιλος: Βήμα πρόκρισης για Σκωτία


19.00 ΓΕΩΡΓΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ
Προϊστορία: 1-0-2
Πέρυσι: –
ΓΕΩΡΓΙΑ: Ρόλο κομπάρσου έχει σε αυτή την προκριματική φάση η Γεωργία, που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα επί ημερών Τιμούρ Κετσπάγια. Η μόνη της νίκη στον όμιλο είναι απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ και στα υπόλοιπα παιχνίδια της μετρά μόνο ήττες. (1-0-6). Έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές, τις τρεις κόντρα στο Γιβραλτάρ, ενώ έχει δεχθεί 13 γκολ. Για το γόητρο απέναντι στην ενδιαφερόμενη Σκωτία και ένα θετικό αποτέλεσμα θα της τονώσει αρκετά την ψυχολογία. Ξεχωρίζει η απουσία του έμπειρου επιθετικού Ντβαλισβίλι (32 συμ./5 γκολ).
Εντός: 0-0-3
Γκολ: 4-13
Τελευταία 5: 1-0-4
ΣΚΩΤΙΑ: Σημαντικός ο βαθμός που απέσπασε στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ιρλανδία (1-1), καθώς διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του ομίλου, ενώ κράτησε την συγκεκριμένη ομάδα από κάτω της. Επίσης, διατήρησε την επαφή της ακόμη και μέχρι την κορυφή, ενώ μπορεί να αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης, κερδίζοντας σήμερα την αδιάφορη βαθμολογικά Γεωργία. Διατηρεί αήττητο πέντε αγωνιστικών και σαφώς δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ, ώστε να δώσει το παρών σε μια μεγάλη διοργάνωση. Στα των απουσιών το όνομα του μέσου Τσάρλι Άνταμ, ενώ στηρίζεται αποκλειστικά στο σύνολο.
Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 12-6
Τελευταία 5: 3-2-0
Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Δεν θα έχει εύκολο έργο εδώ η Σκωτία, όμως αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω θα πρέπει να φτάσει στο τρίποντο. Το διπλό πληρώνει 2,00 στην Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση