» » » » » » Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ξεκινάμε από την αρχή ουσιαστικά.


Η προσοχή της Εθνικής ομάδας είναι στραμμένη στην αυριανή αναμέτρηση με τη Φινλανδία, όπου η νίκη μοιάζει μονόδρομος.
Η «γαλανόλευκη» είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά τα πολύ άσχημα αποτελέσματα της στα προκριματικά και έχοντας να επιδείξει δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες μέχρι στιγμής, αναζητά τον τρόπο, με τον οποίο θα εξασφαλίσει την παρουσία της στα τελικά του Euro 2016.
Το σύνολο του Κώστα Τσάνα θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ στην Αθήνα τη Φινλανδία, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να κάνει λόγο για μία νέα αρχή στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε.
«Ξεκινάμε από την αρχή ουσιαστικά. Πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή. Να φτιάξουμε αυτά που έχουμε χάσει ένα χρόνο τώρα. Πιστεύω ότι κάθε αρχή θέλει μικρά πράγματα, ουσιαστικά, που πρέπει να τα κάνεις πάρα πολύ σωστά. Φταίξαμε πάρα πολύ όλοι και οι παίκτες. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει αυτό. Δε γίνεται συνέχεια να κερδίζεις.
Υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του τη νίκη αύριο προσφέρεται σε απόδοση 1.80 στις στοιχηματικές εταιρίες.
«Υπάρχει η θέληση και η αποφασιστικότητα να αλλάξει η κατάσταση. Όμως δεν είναι εύκολο, όταν για ένα χρόνο προκύπτουν τόσα στραβά, είναι πολύ δύσκολο να γυρίζει μία τέτοια κατάσταση. Έχει περάσει μεγάλο διάστημα. Είναι κάτι ασυνήθιστο για αυτή την ομάδα. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι στο ποδόσφαιρο δε γίνεται να πηγαίνουν όλα καλά. Η Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια είχε μεγάλες επιτυχίες. Τον τελευταίο χρόνο είχε μία μεγάλη κάμψη και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να τη φέρουμε και πάλι ψηλά», κατέληξε.
Θα καταφέρει η Φινλανδία να «αποδράσει» με τη νίκη από την Ελλάδα, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 5.75 στο στοίχημα;

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση