» » » » » » Euro 2016 5ος Όμιλος: Το απόλυτο οι Άγγλοι


21.45 ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
Προϊστορία: 8-4-1
Πέρυσι: –
ΑΓΓΛΙΑ: Δεν θα μπορούσε να συναντήσει προβλήματα απέναντι στο Σαν Μαρίνο ακόμη και εκτός έδρας, όπως και έγινε, κερδίζοντας με το ευρύ 6-0. Αναμενόμενα μπροστά στο σκορ από νωρίς οι Άγγλοι, σκοράροντας δύο φορές με Γουόλκοτ, ένα αυτογκόλ, ενώ ακολούθησαν με ένα τέρμα οι Ρούνεϊ, Μπάρκλεϊ και Κέιν. Το απόλυτο των βαθμών για την ομάδα του Ρόι Χόντγκτσον (7-0-0), που έχει εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση, ενώ με ισοπαλία σήμερα κόντρα στην Ελβετία, κατακτά και μαθηματικά την πρωτιά του ομίλου. Δεν υπολογίζονται μεταξύ άλλων ο αμυντικός Τζόουνς (17 συμ.), οι μέσοι Γουίλσιρ (28 συμ./2 γκολ), Χέντερσον (22 συμ.), αλλά και ο επιθετικός Γουέλμπεκ (33 συμ./14 γκολ).
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 24-3
Τελευταία 5: 5-0-0
ΕΛΒΕΤΙΑ: Από μεγάλη ανατροπή προέρχεται η Ελβετία, κερδίζοντας με 3-2 την Σλοβενία εντός έδρας, παρότι έχανε για μεγάλη διάρκεια του αγώνα με 2-0. Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και από το 80′ μέχρι το τέλος σημείωσε τρία γκολ με τον Ντριμτς δύο φορές και ενδιάμεσα τον Στόκερ. Σπουδαίο αποτέλεσμα για τους Ελβετούς, καθώς τους στέλνει ουσιαστικά απευθείας στο Euro 2016. αρκεί να παρουσιαστούν σοβαροί στα υπόλοιπα ματς, αφού μετά την Αγγλία παίζει με το Σαν Μαρίνο και την Εσθονία. Εκτός παραμένει ο λογιζόμενος ως βασικός στόπερ Τζουρού (55 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 16-6
Τελευταία 5: 5-0-0
Πρόταση στοίχημα: Οι δύο ομάδες σκοράρουν συνεχώς και μπορούν να οδηγήσουν την αναμέτρηση στο over 2,5 και το 2,17 από τον Stoiximan.


21.45 ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ
Προϊστορία: 5-1-2
Πέρυσι: –
ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Άξια της μοίρας της η ομάδα της Σλοβενίας, καθώς βρέθηκε να κερδίζει με 2-0 την Ελβετία εκτός έδρας μέχρι το 80′, όμως από εκείνο το σημείο σαν να εξαφανίστηκε από το γήπεδο με συνέπεια να δεχθεί τρία γκολ και να χάσει το ματς με 3-2. Αποτέλεσμα, που την έφερε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, καθώς την προσπέραση η σημερινή της αντίπαλος η Εσθονία. Πάντως, μετράει τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων και έδειξε να αγχώνεται τώρα στο πιο κρίσιμο κομμάτι των προκριματικών. Ξεχωρίζουν οι απουσίες του αμυντικού Μπρέτσκο (75 συμ.), αλλά και του φορ Μάταβτζ (29 συμ./10 γκολ).
Εντός: 2-0-1
Γκολ: 14-10
Τελευταία 5: 2-0-3
ΕΣΘΟΝΙΑ: Αποφασισμένη για το βήμα παραπάνω η Εσθονία, που είναι στην προκειμένη περίπτωση η τρίτη θέση του ομίλου της, στην οποία βέβαια βρίσκεται αυτή την στιγμή, μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Λιθουανίας πριν από λίγες ημέρες. Το τέρμα του Βασίλιεφ στο 71′ της έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο και πλέον καλείται να τα δώσει όλα στα τρία παιχνίδια που απομένουν, ώστε να πετύχει τον στόχο της. Σίγουρο το πιο σημαντικό ματς μέχρι το επόμενο είναι το σημερινό με την Σλοβενία, η οποία ακολουθεί με έναν πόντο λιγότερο. Εκτός ο αμυντικός Σεν (74 συμ.) και ο επιθετικός Ογιάμα (23 συμ.).
Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 2-1-2
Πρόταση στοίχημα: Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Εσθονία, αλλά κακά τα ψέματα η Σλοβενία δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Ο άσος πληρώνει 1,60 στην Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση