21.45 ΣΟΥΗΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ
Προϊστορία: 7-4-6
Πέρυσι: –
ΣΟΥΗΔΙΑ: Τα είχε με την τύχη της και επίσης με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην ήττα του Σαββάτου από την Ρωσία με 1-0 εκτός έδρας. Δέχθηκε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επανάληψη, χωρίς ωστόσο να φτάσει στην ισοφάριση. Μπορεί να παρέμεινε στην δεύτερη θέση του ομίλου, όμως πλέον νιώθει καυτή την ανάσα της Ρωσίας και πρέπει να φανεί παρουσιαστεί σοβαρή, ώστε να προκριθεί απευθείας στο Euro του 2016. Δύσκολο και το σημερινό ματς με την πρωτοπόρο Αυστρία. Επιστρέφει από τιμωρία ο έμπειρος μέσος Κάλστρομ. Εκτός ο μπακ Λούστιγκ (44 συμ./2 γκολ), αλλά και ο φορ Ελάντερ (85 συμ./20 γκολ).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 3-1-1
ΑΥΣΤΡΙΑ: Έστω και δύσκολα επιβλήθηκε εντός έδρας της Μολδαβίας με 1-0 και είναι κατά 99% στην τελική φάση της διοργάνωσης. Την λύση έδωσε ο Γιουνούζοβιτς στο 52′ και έμελλε να είναι το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Εδραιώθηκε έτσι στην πρώτη θέση του ομίλου και μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα χάσει το εισιτήριο της πρόκρισης, αφού απέχει οχτώ ολόκληρους βαθμούς από την τρίτη Ρωσία. Επίσης, διατηρεί το αήττητο στις εφτά πρώτες αναμετρήσεις στον όμιλο (6-1-0). Εκτός παραμένει ο τραυματίας μέσος Κάβλακ (31 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 3-0-0
Γκολ: 12-2
Τελευταία 5: 5-0-0
Πρoβλέψεις στοίχημα: Σπουδαίο ζευγάρι και όλα είναι πιθανά. Βέβαια το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο είναι με το μέρος της Σουηδίας. Μαζί της στον άσο και το 2,23 στην Goalbet

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση