» » » » » O Φερνάντο Σάντος στηρίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.


O Φερνάντο Σάντος στηρίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι έμεινε χωρίς γκολ σε 4ο συνεχόμενο παιχνίδι.
Η Πορτογαλία πέρασε και από την έδρα της Αλβανίας, με τον… προσφιλή τρόπο των ομάδων του Σάντος, δηλαδή με σκορ 0-1 και γκολ στο τέλος και έτσι, βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2016, επιβεβαιώνοντας τις εταιρείες στοιχημάτων.
Ωστόσο, αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έμεινε μακριά από το γκολ, κάτι που σχολίασε ο Φερνάντο Σάντος. «Είναι ένας παίκτης που πετυχαίνει 50 γκολ ανά σεζόν οπότε δεν προκαλεί έκπληξη που υπάρχει ανησυχία όταν περνούν μερικά παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. Έδειξε ένα φανταστικό πνεύμα αυτοθυσίας καθώς πονούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά έδωσε τα πάντα. Θα έρθουν τα γκολ. Μερικές φορές η πίεση και το άγχος παίζουν το ρόλο τους ώστε να μην μπαίνουν τα γκολ, αλλά τα φυλάει για τη σωστή στιγμή» δήλωσε ο Σάντος, καλύπτοντας τον Ρονάλντο, με την Πορτογαλία να προσφέρεται σε απόδοση 26.00, για την κατάκτηση του Euro 2016.
Φυσικά, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, μίλησε και για την κατάσταση της ομάδας του και για το παιχνίδι με τη Δανία, που ακολουθεί. «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με τη Δανία ως τελικό. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με τη νίκη μας κόντρα στην Αλβανία αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Αλβανία, με την ομάδα να μη χάνει ποτέ την πίστη της και στο τέλος να φεύγουμε χαρούμενοι» υπογράμμισε ο Σάντος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση