Σε ένα παιχνίδι για… γερά νεύρα, η Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει την Κροατία μέσα στο σπίτι της!
Μπορεί οι Κροάτες να έβαζαν καλάθια από παντού, μπορεί να έπαιζαν εντός έδρας, ωστόσο οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη έδειξαν για μία ακόμη φορά μεγάλα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μία παλικαρίσια νίκη.
Με ηγέτη τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος μέτρησε 16 πόντους, η «γαλανόλευκη» έκαμψε την αντίσταση της Κροατίας και ετοιμάζεται για τον επόμενο αντίπαλο της.
«Δεν είναι απλό ματς. Έχει στοιχεία που το κάνουν κάτι παραπάνω. Είναι ένα ματς που σφυρηλατεί την ομάδα. Ένα δυνατό κρας-τεστ για την ομάδα μας με δύσκολες συνθήκες εκτός έδρας. Υπάρχουν στοιχεία που μας κάνουν να λέμε ότι ήταν κάτι περισσότερο από ένα ματς», τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης, με τον έμπειρο προπονητή να στέκεται στη σημασία της χθεσινής νίκης, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κατακτήσει το Eurobasket 2015 η Ελλάδα προσφέρεται σε απόδοση 6.00 στις προβλέψεις στoίχημα.
«Η Κροατία ήταν σε καλή ημέρα. Ήταν καλοί και ατομικά και ομαδικά. Ήμασταν και άστοχοι και έπαιξε ρόλο. Τα παιδιά είχαν διάθεση και ενέργεια. Στα αποδυτήρια καθάρισαν το μυαλό τους. Εμείς πιέσαμε και βγήκαμε στον αιφνιδιασμό. Ο Σπανούλης άρχισε να διαβάζει το παιχνίδι, περάσαμε μπροστά, πήραμε και το ψυχολογικό κομμάτι. Η Κροατία ήταν εξαιρετική για 30 λεπτά. Οι επιλογές όμως στο τελευταίο δεκάλεπτό της στοίχισαν. Εμείς αυτό που ζητάμε δεν είναι εύκολο. Το μπάσκετ έχει επηρεαστεί από το μνημόνιο αλλά υπάρχει τεχνογνωσία στη χώρα μας. Αυτό που ζητάμε είναι να δίνουν κάθε βραδιά τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουμε ταλέντο, βάθος, ξέρουμε να χειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις», πρόσθεσε στη συνέχεια.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση