» » » » » » Προβληματισμός για τους «οράνιε» για το Euro 2016.


Η «βαριά» ήττα από την Τουρκία έβαλε σε πολύ μεγάλους μπελάδες την Ολλανδία.
Οι «οράνιε» είναι σε πολύ κακή κατάσταση, έχοντας να επιδείξουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα προκριματικά μέχρι σήμερα και πλέον… «φλερτάρουν» με το ενδεχόμενο της απουσίας από το Euro 2016.
Το ενδεχόμενο αυτό μάλιστα, μεγάλωσε ακόμη περισσότερο μετά τη χθεσινή ήττα από την Τουρκία με 3-0, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να εκφράζει την απογοήτευση, αλλά και την ανησυχία του για την εικόνα της ομάδας του, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης η Γερμανία προσφέρεται σε απόδοση 4.00 στις εταιριες στοιχηματων.
«Ναι, πονάει πολύ η κατάσταση… Δεν έχουμε πλέον την υπόθεση της πρόκρισης στο Euro 2016 στα χέρια μας και αυτό είναι πολύ κακό για εμάς. Είναι πραγματικά πολύ άσχημο αυτό που βιώνουμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να παίξουμε όπως μπορούμε στα επόμενα ματς και να διεκδικήσουμε όποιες λίγες πιθανότητες μας έχουν απομείνει», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του άσου της Φενέρμπαχτσε, εμφανώς πικραμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση