» » » » » » Γερμανία: Δύσκολη δοκιμασία για Ντόρτμουντ


21.30 ΜΑΪΝΤΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Προϊστορία: 3-6-9
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-0
ΜΑΪΝΤΖ: Από τις πιο απρόβλεπτες παρουσίες μέχρι στιγμής στην Μπουντεσλίγκα η Μάιντζ και αυτό αποδεικνύεται άλλωστε με τα αποτελέσματα της (4-0-4). Πριν την διακοπή περνούσε νικηφόρα από την έδρα της Ντάρμσταντ με 3-2 και επέστρεφε στα τρίποντα μετά από δύο σερί ήττες. Γενικά δείχνει αρκετά ποιοτική και επικίνδυνη και μπορεί να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πάντως, έχει μπροστά της το ντέρμπι με την δεύτερη Ντόρτμουντ και θα τεστάρει για τα καλά τις δυνάμεις της. Μακροχρόνιες οι απουσίες, μεταξύ αυτών και του μέσου Φράι (3 συμ.).
Εντός: 2-0-2
Γκολ: 12-11
Τελευταία 5: 2-0-3
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Το αήττητο της σερί στο πρωτάθλημα έλαβε τέλος στην έδρα της πιο φορμαρισμένης ομάδας στην Ευρώπη, χάνοντας πάντως με το βαρύ 5-1 από την Μπάγερν. Σίγουρα θέλει πολύ ακόμη για να φτάσει το επίπεδο των Βαυαρών και το θέμα είναι να ξεπεράσει άμεσα μέσα στο γήπεδο αυτό το αποτέλεσμα. Μάλιστα, δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές, παρότι παραμένει ακόμη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Λείπουν από το ξεκίνημα της σεζόν ο αμυντικός Ντουρμ και ο μέσος Σαχίν, ενώ τραυματίας είναι και ο αριστερός μπακ Σμέλτζερ (7 συμ.).
Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 22-11
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοίχημα: Δύσκολο ματς, αφού η Μάιντζ μόνο εύκολη αντίπαλος δεν αποτελεί. Ομάδες με μεγάλη ποιότητα και το 1,50 του over 2,5 στην Mybet δείχνει πιθανό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση