21.30 ΜΟΝΑΚΟ – ΛΙΟΝ
Προϊστορία: 13-12-15
Πέρυσι: ΜΟΝΑΚΟ – ΛΙΟΝ 0-0
ΜΟΝΑΚΟ: Όχι και η καλύτερη δυνατή εκκίνηση για την Μονακό, αφού μετά το πέρας των εννιά πρώτων αγωνιστικών είναι κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα και απολογισμό 3-4-2. Πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων μετρούσε δύο σερί ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 με την Ρεμς εντός έδρας. Στο γήπεδο της παίζει και σήμερα, μόνο που έχει ντέρμπι κόντρα στην Λιόν και θα ήθελε να ρεφάρει με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ενώ την Πέμπτη ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την Κάραμπαγκ για το Europa League. Σίγουρες οι απουσίες των αμυντικών Καρβάλιο (7 συμ.) και Ράτζι (8 συμ./1 γκολ).
Εντός: 0-2-2
Γκολ: 13-14
Τελευταία 5: 2-2-1
ΛΙΟΝ: Να σταθεροποιήσει την απόδοση της θέλει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με στόχο να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Μπορεί η πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν να απέχει ήδη οχτώ βαθμούς, όμως η δεύτερη Ανζέ είναι μόλις στο +3 και είναι μια θέση που μπορεί να πιάσει. Στον τελευταίο της χρονικά αγώνα επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Ρεμς, όμως σήμερα την περιμένει ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι με την Μονακό στο «Λούι Ντε» και την Τρίτη η έξοδος στην Αγία Πετρούπολη με την Ζενίτ για το Champions League. Πάντα εκτός ο παιχταράς Φεκίρ (5 συμ./5 γκολ). Εκτός και ο αμυντικός Μπίσεβατς (5 συμ.).
Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 11-6
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Το ντέρμπι της αγωνιστικής, που είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Όπως επίσης και στην ισοπαλία, που πληρώνει 3,40 στην Vistabet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση