» » » » » » Ολλανδία: Μάχη τίτλου στο Άμστερνταμ


15.30 ΑΓΙΑΞ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
Προϊστορία: 16-12-21
Πέρυσι: ΑΓΙΑΞ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 1-3
ΑΓΙΑΞ: Έπαιξε με αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Μόλντε για το Europa League. Στο πρωτάθλημα, δεν συνάντησε δυσκολίες στο εντός έδρας ματς με την Γκρόνινγκεν, όπου επικράτησε με 2-0. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την ομάδα του Ντε Μπουρ από Γκουντάλι (23′) και Φίσερ (80′), που θα υποδεχθεί ως πρωτοπόρος την Αϊντχόφεν στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Κομπλέ η αποστολή για ακόμη μία αναμέτρηση.
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 18-2
Τελευταία 5: 4-1-0
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Σαν να μην πήγε στην Ρωσία, όπου έχασε με κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-1 για το Champions League. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα, αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ναϊμέγκεν, κερδίζοντας της 2-1 εντός έδρας. Δεν δείχνει και ιδιαιτέρως σταθερή η ομάδα του Κοκού, η οποία έχει ήδη αρκετές απώλειες (4-2-1). Σίγουρα δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση την ήττα σήμερα στο ντέρμπι με τον Άγιαξ, καθώς θα μείνει ακόμη πιο πίσω στην μάχη του τίτλου. Παίζεται η συμμετοχή του μέσου Γκουαρδάδο (5 συμ.). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.
Εκτός: 1-2-1
Γκολ: 17-7
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Μεγάλο ντέρμπι στο Άμστερνταμ και σαφώς τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ένα κλικ πιο πάνω δείχνει φέτος ο Άγιαξ και λόγω έδρας, του δίνουμε το προβάδισμα. Στο 2,15 από την Mybet.

17.45 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΤΒΕΝΤΕ
Προϊστορία: 12-9-18
Πέρυσι: ΑΛΚΜΑΑΡ – ΤΒΕΝΤΕ 2-2
ΑΛΚΜΑΑΡ: Πάντα υπολογίσιμη στην Ευρώπη, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Μπιλμπάο και επικράτησε εντός έδρας με 2-0 στο Europa League. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, εκεί προέρχεται από μεγάλη νίκη, αφού κέρδισε εντός έδρας την φορμαρισμένη Χέρακλες με 3-1. Σοβαρή μετά από καιρό, πήρε αυτό που ήθελε και έφτασε στο δεύτερο τρίποντο μέσα στην σεζόν (2-2-3). Σίγουρα θα χρειαστεί περαιτέρω προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Τραυματίες ο αμυντικός Χαπς (6 συμ.) και ο μέσος Ορτίθ (2 συμ.).
Εντός: 1-1-2
Γκολ: 8-10
Τελευταία 5: 2-1-2
ΤΒΕΝΤΕ: Επιτέλους νίκη για την Τβέντε, που ευτύχησε να πετύχει δύο σχετικά γρήγορα τέρματα κόντρα στην Ρόντα και να επικρατήσει στο τέλος με 2-1. Συγκεκριμένα, σκόραρε με Όστερβικ και Μοκότσο στο 25′ και 29′ αντίστοιχα και η μείωση του σκορ από την αντίπαλο στο 81′ δεν στάθηκε αρκετή, ώστε να της στερήσει τη νίκη. Πρώτο τρίποντο στην σεζόν για την Τβέντε (1-3-3), που αποδεικνύει το πόσο δύσκολη σεζόν θα έχει φέτος, όσο δύσκολο βέβαια είναι και το σημερινό εκτός έδρας ματς με την Αλκμάαρ. Πάντα εκτός ο στόπερ Κατσικάς (3 συμ.) με σοβαρό τραυματισμό.
Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 7-12
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Στο ανέβασμα της ενδεχομένως να βρίσκεται η Τβέντε, αλλά η Αλκμάαρ έχει περισσότερες λύσεις, ενώ παίζει και εντός έδρας. Προβάδισμα στον άσο, που πληρώνει 2,17 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση