» » » » » » Euro 2016 2ος Όμιλος: Όλα για όλα η Κύπρος


21.45 ΒΕΛΓΙΟ – ΙΣΡΑΗΛ
Προϊστορία: 3-0-0
Πέρυσι: –
ΒΕΛΓΙΟ: Το αναμενόμενο πέρασμα από την Ανδόρα με 4-1 έδωσε στο Βέλγιο και μαθηματικά την πρόκριση στο Euro 2016, που ούτως ή άλλως βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Κατέβηκε σχετικά με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και επιβεβαίωσε από νωρίς την ανωτερότητα του. Το μόνο που μένει πλέον είναι να κατακτήσει την πρώτη θέση, όντας στο +2 πλέον από την δεύτερη Ουαλία. Λογικά θα προβεί σε κάποιες αλλαγές σήμερα ο προπονητής Βίλμοτς, που δεν έχει στην διάθεση του τον γκολκίπερ Κουρτουά (33 συμ.), τον αμυντικό Βερμάελεν (49 συμ./1 γκολ), τον μέσο Ντεμπελέ (62 συμ./5 γκολ) και τον επιθετικό Μπεντέκε (25 συμ./7 γκολ).
Εντός: 3-1-0
Γκολ: 21-4
Τελευταία 5: 4-0-1
ΙΣΡΑΗΛ: Βγάζει τα… μάτια του στο πιο κρίσιμο κομμάτι των προκριματικών το Ισραήλ και ειδικά η εντός έδρας ήττα από την Κύπρο με 2-1 το βράδυ του Σαββάτου, που ίσως στοιχίσει την τρίτη θέση. Σε αυτήν ανέβηκε η Βοσνία και έτσι έχει το δύσκολο έργο να κερδίσει σήμερα μέσα στο Βέλγιο και να περιμένει στραβοπάτημα της Βοσνίας στο ματς με την Κύπρο. Ενδεχομένως να επηρεάζουν και οι απουσίες του στόπερ Γκέρσον (21 συμ./2 γκολ) της Γάνδης και του μέσου Ραφαέλοφ (35 συμ./5 γκολ), που είναι τραυματίες και αποτελούν βασικές μονάδες στα σχέδια του προπονητή Γκούτμαν.
Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 15-11
Τελευταία 5: 3-1-1
Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Μόνο αδιάφορο δεν θα εμφανιστεί το Βέλγιο και μπορεί να διατηρηθεί πρώτη. Απογοητευμένο το Ισραήλ και δύσκολα να πετύχει κάτι καλό. Προτιμότερο το over 2,5 στο 1,65 από την Vistabet.

21.45 ΚΥΠΡΟΣ – ΒΟΣΝΙΑ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλο διπλό για την Κύπρο από πολλές απόψεις στο Ισραήλ με 2-1 και κυρίως βέβαια βαθμολογικούς. Αυτό διότι, με νίκη σήμερα επί της Βοσνίας εντός έδρας και μη νίκης του Ισραής στο Βέλγιο, κατακτά αυτή την τρίτη θέση του ομίλου. Προηγήθηκε δύο φορές, όμως η δεύτερη με τον Δημητρίου ήταν η πλέον καθοριστική, σε μια ψυχομένη εμφάνιση για τους παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου, που δήλωσαν «παρών» εκεί που δεν τους περίμενε κανένας. Δύσκολα να αλλάξει κάτι στο αρχικό του σχήμα, ενώ εκτός αποστολής βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός Χριστοφή (38 συμ./6 γκολ).
Εντός: 1-0-3
Γκολ: 14-14
Τελευταία 5: 2-0-3
ΒΟΣΝΙΑ: Στο κρίσιμο ματς με την Ουαλία στο «σπίτι» της δεν έχασε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήρε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με 2-0. Συνάντησε κλειστή άμυνα, όμως ο Ντούριτς αρχικά έδωσε την λύση στο 71′ και να «κλειδώσει» το τρίποντο στην συνέχεια ο Ιμπίσεβιτς στο 90′. Έτσι, πέρασε στην τρίτη θέση του ομίλου, όμως χρειάζεται τη νίκη σήμερα στο ΓΣΠ για να αισθάνεται σίγουρη για τα πλέι οφ πρόκρισης. Στον πάγκο έμεινε στο προηγούμενο ματς ο τραυματίας φορ Τζέκο και δεν αποκλείεται σήμερα να κάνει την έκπληξη και να πάρει φανέλα βασικού.
Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 14-10
Τελευταία 5: 4-0-1
Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Μεγάλο ματς στο ΓΣΠ, καθώς οι δύο ομάδες στοχεύουν στην τρίτη θέση. Ανώτερη η Βοσνία, αλλά σε ένα παιχνίδι όλα γίνονται. Κρατάμε το under 2,5 σε απόδοση 1,75 στην 2winbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση