» » » » » » Euro 2016 8ος Όμιλος: Μόνο νίκη στην Ιταλία για Νορβηγία


21.45 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Έπεσε πάνω στην σοβαρή Κροατία και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από την ούτως ή άλλως δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, χάνοντας με 3-0. Ήδη από το δεύτερο λεπτό πίσω στο σκορ και η νεανική Βουλγαρία δεν είχε τις απαντήσεις. Τρίτη διαδοχική ήττα στον όμιλο, που την αφήνει μακριά από μια θέση πρόκρισης, όμως έχει την ευκαιρία να αποχαιρετίσει την προκριματική διαδικασία, αλλά και τους φιλάθλους της με μια νίκη απέναντι στο προτελευταίο Αζερμπαϊτζάν. Δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό πρόβλημα για τον προπονητή Πέτεφ.
Εντός: 0-2-2
Γκολ: 7-12
Τελευταία 5: 1-1-3
ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ιταλία, όμως δεν κατάφερε να πετύχει και πολλά, χάνοντας εντός έδρας με 3-1. Ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Ναζάροφ στο 30′, όμως η χαρά της κράτησε για λίγα λεπτά, όταν έμεινε και πάλι πίσω στο σκορ. Κρατά τα θετικά από μια τέτοια προκριματική διαδικασία, όπου αντιμετώπισε καλές ομάδες και το μόνο που του έμεινε είναι να κερδίσει μια θέση παραπάνω, αρκεί να περάσει νικηφόρα σήμερα από την Βουλγαρία. Μακροχρόνιες οι απουσίες για τον προπονητή Προσινέτσκι, πλην του τιμωρημένου αμυντικού Γκουσεϊνοφ (22 συμ.).
Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 7-16
Τελευταία 5: 1-3-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολο ματς, αφού και το Αζερμπαϊτζάν δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Ωστόσο, η έδρα μπορεί να παίξει τον ρόλο της και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Στο 1,62 από την Mybet.


21.45 ΙΤΑΛΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Προϊστορία: 5-3-2
Πέρυσι: –
ΙΤΑΛΙΑ: Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και το όνομα της βέβαια, περνώντας νικηφόρα από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με 3-1. Ήθελε αρκετά να «λυθεί» λίγο περισσότερο επιθετικά και τα κατάφερε μέχρι ενός βαθμού, σκοράροντας με Έντερ (11′), Ελ Σααράουι (43′) και Νταρμιάν (65′). Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Κόντε, που πέρασε μεν απευθείας στο Euro της Γαλλίας, όμως για την πρωτιά του ομίλου θα παίξει σήμερα κόντρα στην δεύτερη Νορβηγία, που απέχει δύο βαθμούς. Εκτός αποστολής είναι οι μέσοι Ντε Ρόσι (101 συμ./17 γκολ), Μαρκίσιο (52 συμ./4 γκολ), αλλά και ο φορ Μπαλοτέλι (33 συμ./13 γκολ).
Εντός: 3-1-0
Γκολ: 14-6
Τελευταία 5: 3-2-0
ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Δεν θα μπορούσε να συναντήσει δυσκολίες απέναντι στην Μάλτα και μάλιστα εντός έδρας, όπως και έγινε. «Επαγγελματική» νίκη με 2-0, χάρη στα γκολ του Τέτεϊ στο 19′ και του Σέντερλουντ στο 52′, που την διατήρησε στην δεύτερη θέση του ομίλου. Μόνο που καραδοκεί δύο βαθμούς πιο πίσω η Κροατία και για να προκριθεί σίγουρα απευθείας στο Euro 2016 θα πρέπει να βγάλει διπλό στην Ιταλία σήμερα ή την Κροατία να στραβοπατήσει στην Μάλτα, κάτι αρκετά δύσκολο. Ασήμαντες οι απουσίες στα πλάνα του Χέγκμο.
Εκτός: 3-0-1
Γκολ: 12-8
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Σε δύσκολη θέση η Νορβηγία, που πρέπει να βγάλει διπλό. Η Ιταλία θέλει την πρωτιά και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει πάντως το under 2,5 στο1,70 από την Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση