» » » » » » » Euro 2016 6ος Όμιλος: Ο εφιάλτης ολοκληρώνεται


19.00 ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Προϊστορία: 7-5-4
Πέρυσι: –
ΕΛΛΑΔΑ: Το μαρτύριο τελειωμό δεν έχει για την εθνική μας ομάδα, που έγινε έρμαιο της Β. Ιρλανδίας στο Μπέλφαστ, χάνοντας με κάτω τα χέρια 3-1 το βράδυ της Πέμπτης. Πολλά αμυντικά κενά, αλλά και με έλλειψη πάθους, δέχθηκε σχετικά νωρίς τα τρία τέρματα και μείωσε απλά με τον Αραβίδη στο 87′. Η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται από την Ελληνική ομοσπονδία, με την ομάδα του Τσάνα να ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Ουγγαρία εντός έδρας. Λείπουν βέβαια οι στόπερ Μανωλάς (21 συμ.), Κυριάκος Παπαδόπουλος (18 συμ./4 γκολ), με τις απουσίες τους να γίνονται αισθητές στο προηγούμενο παιχνίδι.
Εντός: 0-0-4
Γκολ: 3-11
Τελευταία 5: 0-2-3
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Λίγο έλειψε να κάνει την γκέλα απέναντι στα Νησιά Φερόε εντός έδρας, όμως συνήλθε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το ματς με 2-1. Έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, με τον Μπόντε να παίρνει την ομάδα στην πλάτη του και να γυρνά το παιχνίδι στο 63′ και 71′. Πήρε βέβαια το δώρο της ισοπαλίας της Ρουμανίας με την Φινλανδία και ακόμη ελπίζει για την δεύτερη θέση, όντας έναν πόντο πίσω. Γνωστή η απουσία του τραυματία φορ Τζάλαϊ (28 συμ./8 γκολ) της Χόφενχαϊμ.
Εκτός: 2-2-0
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 2-3-0
Πρόταση στοίχημα: Αν και αδιάφορη η εθνική μας ομάδα, είναι αναγκασμένη να κλείσει θετικά τα προκριματικά, αφού δεν γίνεται συνέχεια με ήττες. Πιο ασφαλή επιλογή το under 2,5 και το 1,60 της Vistabet.


19.00 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Προϊστορία: 3-1-4
Πέρυσι: –
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μπορεί να στάθηκε αρκετά καλά στο Βουκουρέστι και να απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Ρουμανία, όμως ο συνδυασμός των υπόλοιπων αποτελεσμάτων την έστειλε… σπίτι της, χωρίς την παραμικρή ελπίδα πρόκρισης πλέον. Μάλιστα, προηγήθηκε στο σκορ με τον Πογιάνπαλο στο 67′, όμως δεν απέφυγε το γκολ της ισοφάρισης στην εκπνοή και συγκεκριμένα στο 91′. Αναμενόμενες πλέον οι αλλαγές από τον υπηρεσιακό τεχνικό Καβέρνα, ενώ από τον επόμενο αγώνα αναλαμβάνει ο Χανς Μπάκε.
Εντός: 1-1-2
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-1-2
Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ακόμη πανηγυρίζουν στο Μπέλφαστ, με την παρθενική τους πρόκριση σε Euro και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο, επί της εθνικής μας ομάδας με 3-1. Ψυχωμένη εμφάνιση για του παίκτες του Μάικλ Ο’Νιλ, που έδειξαν τι ήθελαν από την αναμέτρηση και στο τέλος το πήραν. Μόλις μία ήττα στην προκριματική διαδικασία (6-2-1) και δίκαια στην πρώτη θέση του ομίλου. Χωρίς, ιδιαίτερο άγχος σήμερα απέναντι στην Φινλανδία, όπου θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, καθώς επίσης επιστρέφει ο πιο γνωστός της επιθετικός Λάφερτι από τιμωρία.
Εκτός: 3-0-1
Γκολ: 15-7
Τελευταία 5: 3-2-0
Πρόταση στοίχημα: Χωρίς το βαθμολογικό άγχος οι δύο ομάδες, το ματς μπορεί να πάει παντού και γιατί όχι στην ισοπαλία. Στο 3,20 από την Sportingbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση