» » » » » » Euro 2016 3ος Όμιλος: «Καίγεται» η Ουκρανία


21.45 ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
Προϊστορία: 0-1-3
Πέρυσι: –
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σοβαρή όπως θα έπρεπε η Ουκρανία, πέρασε από τα Σκόπια με το «καθαρό» με 2-0. Μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, όπου σκόραρε και τα δύο τέρματα με Σελέζνιοφ (59′) και Κράβετς (87′). Αν και δύσκολα να πάρει την δεύτερη θέση από την Σλοβακία, εντούτοις παλεύει να βγει καλύτερη τρίτη και να πάρει απευθείας το εισιτήριο για το Euro στα γήπεδα της Γαλλίας. Βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της σήμερα κόντρα στην Ισπανία. Ως γνωστόν δεν βρίσκεται στην αποστολή λόγω τραυματισμού ο φορ Ζοζούλια (22 συμ./3 γκολ).
Εντός: 3-0-1
Γκολ: 14-3
Τελευταία 5: 3-1-1
ΙΣΠΑΝΙΑ: Δεν θα μπορούσε να συναντήσει πρόβλημα απέναντι στο Λουξεμβούργο, όπως και έγινε, κερδίζοντας εντός έδρας με το ευρύ 4-0. Από δύο γκολ ο Σάντι Καθόρλα με τον Πάκο Αλκαθέρ, τα τέρματα των «φούριας ρόχας», με τον Πικέ να αποδοκιμάζεται και πάλι από τον κόσμο της Ισπανίας. Πάντως, η ομάδα του Ντελ Μπόσκε προέρχεται από διαδοχικές επιτυχίες, που της επέτρεψαν να πανηγυρίσει και μαθηματικά την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά του ομίλου. Αναμενόμενες κάποιες αλλαγές σήμερα, ενώ σοβαρά χτύπησε ο φορ Μοράτα (6 συμ./1 γκολ), που φυσικά δεν υπολογίζεται.
Εκτός: 3-0-1
Γκολ: 22-3
Τελευταία 5: 5-0-0
Προβλέψεις στοιχήματος: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και η Ουκρανία χρειάζεται μονάχα τη νίκη. Ωστόσο και η Ισπανία δεν αναμένεται να της χαριστεί και θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία, που πληρώνει3,57 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση