» » » » » » Euro 2016 7ος Όμιλος: Εύκολες αποστολές για Ρωσία και Σουηδία


19.00 ΡΩΣΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΡΩΣΙΑ: Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην Μολδαβία και επικράτησε με 2-1. «Ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου σκόραρε με Ιγκνάσεβιτς (58′) και Τζίουμπα (78′) και δεν ανησύχησε με το τέρμα της μείωσης στο 85′. Έτσι διατηρήθηκε στο +2 από την τρίτη Σουηδία και με νίκη απέναντι στο βαθμολογικά αδιάφορο Μαυροβούνιο θα πάρει απευθείας το εισιτήριο για το Euro της Γαλλίας. Ιδιαίτερες απουσίες δεν προκύπτουν, ενώ δεν βρίσκονται στην αποστολή μεταξύ άλλων ο αμυντικός Κοζλόφ (14 συμ.) της Ντιναμό Μόσχας και ο φορ Κερζάκοφ (90 συμ./30 γκολ) της Ζενίτ.
Εντός: 2-1-1
Γκολ: 19-5
Τελευταία 5: 4-0-1
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Δεν τα κατάφερε τελικά στο σημαντικό γι αυτό ματς με την Αυστρία εντός έδρας και ηττήθηκε με 3-2, παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αντέξει στην ποιότητα των πρωτοπόρων του ομίλου για να ανατραπεί στο τέλος η κατάσταση στο ματς. Έτσι, αποχαιρέτισε κάθε ελπίδα για την τρίτη θέση, αφού η Σουηδία απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της διαδικασίας. Άκρως απαιτητικό το έργο της και σήμερα στην Ρωσία, όπου δύσκολα να πάρει κάτι. Δεν αναφέρονται νεότερες απουσίες.
Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 10-11
Τελευταία 5: 2-0-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Λογικό φαβορί η Ρωσία, που θα πάρει το ματς εύκολα η δύσκολα. Μπορεί να σκοράρει και το αδιάφορο πλέον Μαυροβούνιο, ώστε να επιβεβαιωθεί το over 2,5.  Στο 1,70 από την Interwetten.

19.00 ΣΟΥΗΔΙΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ
Προϊστορία: 6-0-0
Πέρυσι: –
ΣΟΥΗΔΙΑ: Σοβαρή στο εκτός έδρας ματς μέσα στο Λίχτενσταϊν και με το «επαγγελματικό» 2-0 έκανε την δουλειά της. Το πρώτο τέρμα ο Μπεργκ στο 18′, με ασίστ από τον Ντουρμάζ, ενώ το τρίποντο «σφράγισε» ο σταρ Ιμπραϊμοβιτς στο 55′, ο οποίος στο 40′ είχε χάσει και πέναλτι. Μπορεί να έχει εξασφαλισμένη την τρίτη θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ, όμως δύσκολα να φτάσει στην δεύτερη, καθώς η Ρωσία που απέχει δύο βαθμούς, έχει εντός έδρας ματς με το βαθμολογικά αδιάφορο Μαυροβούνιο. Δεν έχουν κληθεί στην αποστολή μεταξύ άλλων ο αμυντικός Γιόνας Όλσον (25 συμ./1 γκολ) της Γουέστ Μπρομ και ο ταλαντούχος μέσος Φόρσμπεργκ (11 συμ.) της Λειψίας.
Εντός: 2-1-1
Γκολ: 13-9
Τελευταία 5: 3-0-2
ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Είχε ως στόχο να κοντράρει όσο μπορεί την Ρωσία και ως έναν βαθμό τα κατάφερε, όμως μέχρι εκεί. Δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 2-1, μένοντας πίσω στο σκορ με 2-0 στo πρώτο ημίχρονο και μείωσε με τον Τσεμποτάρου στο 85′. Ουραγός στον όμιλο η ομάδα του Στόικα και μάλιστα χωρίς νίκη ακόμη (0-2-7). Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της και σήμερα απέναντι στην ενδιαφερόμενη και ανώτερη Σουηδία. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της παίζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ ξεχωρίζει σίγουρα η απουσία του έμπειρου αμυντικού Επουρεάνου (68 συμ./8 γκολ) της Μπασακσεχίρ.
Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 4-14
Τελευταία 5: 0-1-4
Προγνωστικά στοιχήματος: Εύκολο αναμένεται το έργο για την Σουηδία, που μπορεί να πετύχει πάνω από δύο γκολ σήμερα. Λογικό το over 2,5 στο 1,53 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση