» » » » » » » Euro 2016 5ος Όμιλος: Για το 10 στα 10 οι Άγγλοι


21.45 ΕΣΘΟΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
Προϊστορία: 0-0-3
Πέρυσι: –
ΕΣΘΟΝΙΑ: Δεν στάθηκε άσχημα στο «Γουέμπλεϊ», όμως το σημαντικό ήταν πως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι το θετικό από την αναμέτρηση, χάνοντας με 2-0. Έτσι, αποχαιρέτισε ουσιαστικές και τις τελευταίες της ελπίδες για την τρίτη θέση, αφού η Σλοβενία, που βρίσκεται στο +3 έχει το ματς με το Σαν Μαρίνο και αναμένεται να το πάρει. Μεγάλο της θέμα βέβαια το σκοράρισμα, αφού έχει σκοράρει μόλις τέσσερα τέρματα στις εννιά πρώτες αναμετρήσεις. Αναμενόμενες κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον προπονητή Πέρσον.
Εντός: 3-0-1
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 2-0-3
ΕΛΒΕΤΙΑ: Βρήκε και έκανε απέναντι στο Σαν Μαρίνο και εντός έδρας επικράτησε με το ευρύ 7-0. Μάλιστα, το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν μόνο 1-0 και ξέσπασε στην συνέχεια με έξι ακόμη τέρματα. Ουσιαστικά αυτό το τρίποντο της έδωσε και το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας, αφού ξέφυγε πέντε βαθμούς από την τρίτη Σλοβενία. Χωρίς άγχος σήμερα στο τελευταίο ματς με την Εσθονία, όπου λείπουν σίγουρα ο μπακ Λιχστάινερ (77 συμ./5 γκολ), ο μέσος Μπεχράμι (61 συμ./2 γκολ) και ο φορ Σεφέροβιτς (25 συμ./5 γκολ).
Εκτός: 2-0-2
Γκολ: 23-8
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά στοίχημα: Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με την Ελβετία να έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα επιθετικά. Καλά πληρώνει το over 2,5 και συγκεκριμένα 2,07 στην Goalbet.

21.45 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Ένα καλό φινάλε επιθυμεί η Λιθουανία και ως ένα μεγάλο ποσοστό τα έχει καταφέρει, αφού μετά τη νίκη επί της Σαν Μαρίνο, ακολούθησε την Παρασκευή το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην ενδιαφερόμενη Σλοβενία εκτός έδρας. Έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, όμως ο Νοβικόβας ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι στο 79′ για να φέρει το ματς στα ίσα. Έφτασε έτσι τους 10 βαθμούς, όμως έχει μπροστά της την πρωτοπόρο και χωρίς απώλεια Αγγλία. Δύσκολα να αλλάξει κάτι συνταρακτικό στο αρχικό του σχήμα ο προπονητής Πανκατιέβας.
Εντός: 2-0-2
Γκολ: 7-15
Τελευταία 5: 1-1-3
ΑΓΓΛΙΑ: «Καθάρισε» και την Εσθονία με 2-0 εντός έδρας και διεύρυνε το απόλυτο της σε εννιά νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές για τα προκριματικά. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Γουόλκοτ και Στέρλινγκ, σε ένα ματς που ήταν εξαρχής το φαβορί για το τρίποντο. Σαφώς και είχε κριθεί από πολλού η πρόκριση και η πρωτιά του ομίλου και ζητούμενο αποτελεί πλέον να φτάσει στο 10/10 σήμερα στην Λιθουανία. Ιδιαίτερες απουσίες δεν έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής Χόγκσον, αλλά και πάλι αναμένεται να προβεί σε κάποιες απαραίτητες αλλαγές.
Εκτός: 4-0-0
Γκολ: 28-3
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά στοίχημα: Λογικό φαβορί η Αγγλία, αλλά το διπλό δίνει πολύ λίγο. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,70 από την Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση